• De ‘Bijtende Bende’ in Drunen

  Vandaag stond de bus van de ‘Bijtende Bende’ in Drunen. Aan de rand van de weekmarkt konden inwoners ervaren wat de effecten van drugscriminaliteit voor de wijk of buurt zijn. Door drugscriminaliteit te herkennen en ook te melden, zorgen we samen voor een veiliger Heusden. Lees hier meer.

 • Ik xtc wat jij niet ziet

  De game 'ik xtczie wat jij niet ziet' maakt jongeren bewust over de criminele wereld die achter het gebruik van deze drugs schuil gaat.

 • Ondermijning in Heusden

  We hebben het veel liever over alle mooie dingen in onze gemeente, maar kijken niet weg voor criminaliteit. In Heusden werken we hard aan het bestrijden hiervan. Het afgelopen jaar hebben we samengewerkt met verschillende partners zoals de Politie, het Bestuurlijk Interventieteam Meierij (BIM), Woonveste, Baanbrekers en omliggende gemeenten. Hier lees je de resultaten van 2021.

 • Zie jij iets vreemds in het buitengebied? Maak een melding!

  Het buitengebied kent allerlei problemen die de natuur aantasten, de rust verstoren en de leefbaarheid bedreigen. Strafbare feiten vinden er met regelmaat plaats. Wil je weten hoe je hier een melding over kunt doen? Lees het hier.