• Hennepkwekerij aangetroffen Demer Heusden

  Op 30 maart is er door de politie een in opbouw zijnde hennepkwekerij aangetroffen aan de Demer in Heusden. De burgemeester heeft besloten de woning voor 3 maanden te sluiten.

 • Aanhoudingen na beĆ«indiging feest in bedrijfspand

  Een groep van twintig personen werd aan het begin van de nacht van zondag 25 april aangehouden bij een feest in een bedrijfspand aan het Industriepark Vliedberg. Zij overtraden de coronamaatregelen en de aanwezigen weigerden naar buiten te komen. Onder andere vanwege het feit dat er drugs werden aangetroffen in het pand, heeft de burgemeester op grond van de Gemeentewet het pand gesloten.

 • Integrale controle Kasteeldreef Drunen

  Op 14 april 2021 vond er een integrale controle plaats bij bedrijfsverzamelgebouw aan de Kasteeldreef in Drunen. De controle vond plaats naar aanleiding van eerdere branden, controles en geuite zorgen en signalen uit de buurt.

 • Hennepkwekerij Einsteinlaan Vlijmen

  Maandag 12 april 2021 is er aan de Einsteinlaan in Vlijmen een hennepkwekerij ontdekt en opgerold. De gemeente is van plan om de woning te sluiten. De politie heeft de kwekerij geruimd.

 • Gemeenten en politie controleren panden op spookbewoning

  Van 22 tot en met 25 maart werden er onaangekondigde, integrale controles uitgevoerd bij een aantal panden in Boxtel, Heusden, Meierijstad, Sint-Michielsgestel en Vught. Het ging om spookbewoning: panden die op papier onbewoond zijn, maar er signalen waren dat dit in de praktijk anders is.

 • Hennepkwekerij Brederostraat Vlijmen aangetroffen

  Woensdag 24 februari is een hennepkwekerij aan de Brederostraat in Vlijmen opgerold. De gemeente is van plan om de woning te sluiten.

 • Sluiting cafe Plataanplein Drunen

  Vrijdagavond 22 januari zijn er 4 personen aangetroffen in een cafe aan het Plataanplein in Drunen, inclusief de eigenaar. Dit is in strijd met de geldende corona-maatregelen. Daarnaast werd er gegokt terwijl de eigenaar niet in het bezit was van een kanspelautomatenvergunning.