Dromen.Doen.Heusden. (6)

07 februari 2020

Werken bij Heusden?

Wij zoeken nieuwe collega-MogelijkMakers voor vier leuke vacatures.

Volgend jaar weer knallend het nieuwe jaar in?

Vuurwerk en de viering van oud en nieuw zijn nauw met elkaar verbonden. Het afsteken van consumentenvuurwerk kan op verschillende manieren worden ervaren. Waar de één enthousiast is, kan het voor de ander veel overlast veroorzaken. Wij willen hier graag jouw mening over. Vul hier de enquête in!

Gemeentelijk Verkeer- en Vervoersplan

Enkele weken geleden zijn we van start gegaan met de mobiliteitsvisie van de gemeente Heusden. Met inwoners, ondernemers, scholieren, maatschappelijke organisaties en raadsleden gaan we in gesprek over de toekomst van Heusden en welke rol verkeer en vervoer hierin spelen. Doe je ook mee?

Besluitenlijst 4 februari 2020

Het college van Heusden vergaderde afgelopen dinsdag. De besluiten van deze week lees je door op de kop hierboven te klikken.

Nu & Morgen 5 februari 2020

In de Nu & Morgen van deze week lees je meer over: werken bij Heusden, Natuurlijke vijanden Eikenprocessierups, Zwerfafval aanpakken en Bekendmakingen.

Raadsvergadering 18 februari 2020

Op dinsdag 18 februari vindt in het gemeentehuis in Vlijmen een openbare vergadering van de raad van de gemeente Heusden plaats. De vergadering start 19.30 uur. Je bent van harte welkom!

U ontvangt de nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld via onze site.

Niet goed te lezen? Bekijk de nieuwsbrief dan via uw browser.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf dan hier uit.