Dromen. Doen. Heusden. (21)

29 mei 2020

Hoe gaat het met jou in deze Coronatijd?

Zeker ook in deze Coronatijd willen we graag weten hoe het met onze inwoners gaat. Hoe ervaar jij deze tijd? En nog belangrijker, wat kunnen wij als gemeente nog meer of anders doen?

Wolf in Heusden

Lees hier meer over de wolf die sinds een week actief is in onze gemeente.

Geniet van het Pinksterweekend!

Ook wij zijn er 1 dag minder. Op maandag zijn wij in verband met Pinksteren gesloten. Daarna helpen wij je graag weer. Omdat wij merken dat het drukker wordt aan onze balie vragen wij je om zoveel mogelijk alleen te komen.

Verkeer

Voor het Gemeentelijk Verkeer en Vervoerplan horen wij graag je mening over het verkeer in onze gemeente. Ook kun je specifiek meedenken over het verkeer in het centrum van Vlijmen.

Gewijzigde openingstijden Milieustraat

De laatste weken is het duidelijk rustiger geworden op de Milieustraat. Daarom gelden er vanaf 1 juni andere openingstijden.

Besluitenlijst 26 mei 2020

Het college van Heusden vergaderde afgelopen dinsdag. De besluiten van deze week lees je door op de kop hierboven te klikken.

Nu & Morgen 27 mei 2020

Eikenprocessierups gezien? Wie verdient er een lintje? Welk record heeft het Vlijmens Ven te pakken? Je leest het in de Nu & Morgen van deze week. Net als over onze aangepaste openingstijden, let op voor blauwalg en is jouw wijk al afgekoppeld?

U ontvangt de nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld via onze site.

Niet goed te lezen? Bekijk de nieuwsbrief dan via uw browser.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf dan hier uit.