Dromen. Doen. Heusden. (12)

20 maart 2020

Corona

We willen het Coronavirus op afstand houden. Letterlijk met twee armlengten. Doe jij dat ook? Het Coronavirus raakt ons allemaal. Vooral de kwetsbare ouderen. Wat betekent dat voor bezoek? Lees hier welke maatregelen gelden om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Heusdense brug afgesloten

De Heusdense brug (N267) over de Bergsche Maas tussen Heesbeen en Wijk en Aalburg is nog tot maandagochtend 23 maart 5.00 uur afgesloten voor onderhoud.

Maak jij het als Zwemonderwijzer bij ons Mogelijk?

Ben jij de MogelijkMaker die zich als een vis in het water voelt als je kinderen leert zwemmen? En krijg jij energie als je klanten in beweging krijgt in het zwembad? Lukt het je om de verwachtingen van klanten en collega’s te overtreffen? Dan hebben wij jou veel te bieden!

Aankondiging Raadsvergadering 24 maart 2020

Op dinsdag 24 maart vindt in het gemeentehuis in Vlijmen een vergadering van de raad van de gemeente Heusden plaats. In verband met de genomen maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan kun je vergadering niet bijwonen, maar wel live volgen via onze website en via de HTR.

Nu & Morgen 18 maart 2020

In de Nu & Morgen lees je deze week meer over: Coronavirus ook in Heusden, wat gft-afval is, Sportcentrum Die Heygrave gesloten en raadsvergadering 24 maart live te volgen via de site.

Besluitenlijst 17 maart 2020

Het college van Heusden vergaderde afgelopen dinsdag. De besluiten van deze week lees je door op de kop hierboven te klikken.

U ontvangt de nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld via onze site.

Niet goed te lezen? Bekijk de nieuwsbrief dan via uw browser.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf dan hier uit.