Dromen. Doen. Heusden. (10)

06 maart 2020

Een inwoner van Heusden heeft Coronavirus

De GGD heeft bevestigd dat een inwoner van de Vesting Heusden het Coronavirus heeft. Hij zit op dit moment in thuisquarantaine en maakt het naar omstandigheden goed. De GGD is het contactonderzoek gestart.

Onroerende-zaakbelasting

Heb jij al een bericht ontvangen met de nieuwe WOZ-waarde van je woning en het bedrag dat je dit jaar aan Onroerende-Zaakbelasting (OZB) moet betalen?

Heusdense brug afgesloten

De Heusdense brug (N267) over de Bergsche Maas tussen Heesbeen en Wijk en Aalburg wordt afgesloten voor onderhoud van donderdagavond 19 maart vanaf 20.00 uur tot maandagochtend 23 maart 5.00 uur.

La Vuelta Holanda 2020 komt eraan!

Wil je op de eerste rij staan en dit sportieve spektakel mogelijk maken? Meld je dan nu aan als verkeersregelaar.

Werken bij Heusden?

Spring jij er bovenuit? Zie jij mogelijkheden, in plaats van drempels? Wij zoeken MogelijkMakers die onze inwoners graag van dienst zijn voor vijf vacatures.

Wie wint een Dromen. Doen. Heusden.-award?

Ken jij een sporter die mooie sportprestaties heeft geleverd? Een vrijwilliger die zich belangeloos inzet voor anderen? De lokale ondernemer die ervoor zorgt dat jij mee kan blijven doen in de maatschappij? Kortom, wie nomineer jij?

Nu & Morgen 4 maart 2020

In de Nu & Morgen van deze week lees je meer over: De Vuelta, Aanslagen OZB, Wie nomineer jij voor de DDH Awards, Werk aan de weg, Fietsvalpreventie, Coronavirus, Mooie beoordelingen voor Baanbrekers en Bekendmakingen.

Besluitenlijst

Het college van Heusden vergaderde afgelopen dinsdag. De besluiten van deze week lees je door op de kop hierboven te klikken.

U ontvangt de nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld via onze site.

Niet goed te lezen? Bekijk de nieuwsbrief dan via uw browser.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf dan hier uit.