Dromen. Doen. Heusden. (9)

28 februari 2020

Wie wint een Dromen. Doen. Heusden.-award?

Ken jij een sporter die mooie sportprestaties heeft geleverd? Een vrijwilliger die zich belangeloos inzet voor anderen? De lokale ondernemer die ervoor zorgt dat jij mee kan blijven doen in de maatschappij? Kortom, wie nomineer jij?

Onroerende-zaakbelasting

WOZ betekent letterlijk Waardering Onroerende Zaken. Elk jaar wordt de waarde van alle woningen en bedrijfspanden door de gemeente opnieuw vastgesteld. Je krijgt dan digitaal of per brief de nieuwe WOZ-waarde van je woning te horen en het bedrag dat je dit jaar aan Onroerende-Zaakbelasting (OZB) moet betalen.

Werken bij Heusden?

Spring jij er bovenuit? Zie jij mogelijkheden, in plaats van drempels? Wij zoeken MogelijkMakers die onze inwoners graag van dienst zijn voor vier vacatures.

Werk aan de weg

Vanaf maandag 2 maart start netbeheerder Enexis met werkzaamheden aan de Lipsstraat in Drunen.

Commissie bezwaarschriften

De onafhankelijke commissie bezwaarschriften houdt op dinsdagmiddag 3 maart een hoorzitting.

Nu & Morgen 26 februari 2020

In de Nu & Morgen van deze week lees je meer over: Carbidschieten, Timmeren maar, Landelijke opschoondag, Het Groene Woud/Fondsenwerving, Drie snelle banen, Openbare informatievergaderingen en Bekendmakingen.

Openbare informatievergaderingen

Op 3, 4 en 5 maart vergaderen de raadsleden van Heusden in het gemeentehuis in Vlijmen. De vergaderingen zijn openbaar en starten om 19.30 uur. Je bent van harte welkom!

U ontvangt de nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld via onze site.

Niet goed te lezen? Bekijk de nieuwsbrief dan via uw browser.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf dan hier uit.