Dromen. Doen. Heusden. (13)

27 maart 2020

Update coronavirus

Alleen samen krijgen we corona onder controle; blijf zoveel mogelijk thuis, houd 1,5 meter afstanden was vaker je handen. Lees meer over: uitbetaling gemeentelijke vorderingen ondernemers en instellingen, Verbod op uitoefenen contactberoepen, Milieustraat tijdelijk ruimer open en meer..

Gemeenteraad gaat digitaal vergaderen tijdens de Coronacrisis

Ondanks de Coronacrisis moet de democratische besluitvorming doorgaan. Zo gewoon mogelijk en tegelijkertijd met inachtneming van de maatregelen van het RIVM en de Rijksoverheid. De raadsvergadering van 24 maart is afgelast en deze wordt nu, digitaal, ingehaald op dinsdag 31 maart.

Kadernotitie Windenergie: klaar voor besluitvorming

Naar verwachting komt de kadernotitie windenergie op de agenda van de gemeenteraad op 12 mei. De 55 ingediende zienswijzen zijn allemaal grondig en zorgvuldig bekeken. Ze hebben geleid tot een verduidelijking.

Start voorbereidende werkzaamheden GOL

Gebiedsontwikkeling Oostelijke Langstraat: er wordt begonnen met een aantal voorbereidende werkzaamheden in onze gemeente. Het gaat onder meer om metingen en het traceren van niet gesprongen explosieven.

In De Grassen mogelijk ruimte voor basisschool

De eerste fase van woonwijk De Grassen in Vlijmen is zo goed als klaar. Het college heeft dinsdag besloten de raad voor te stellen om in de volgende fase van deze wijk naast woningen ook een basisschool te bouwen.

Kwaliteitsmedewerker Sociaal domein gezocht! (28 uur per week)

Je werkt samen in Bijeen, het netwerk van partijen dat in de gemeente Heusden actief is op het Sociaal domein van zorg, jeugd, werk en welzijn. Samen zorgen jullie ervoor dat iedereen de zorg en ondersteuning krijgt, die nodig is. We bieden je een leuke functie waarbij je mogelijkheden krijgt jezelf te ontwikkelen.

Nu & Morgen 25 maart 2020

Met: open brief burgemeester Willemijn van Hees, aanpassingen dienstregeling Arriva, stemming Dromen. Doen. Heusden.-awards uitgesteld en meer.

Besluitenlijst 24 maart 2020

Het college van Heusden vergaderde afgelopen dinsdag. De besluiten van deze week lees je door op de kop hierboven te klikken.

U ontvangt de nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld via onze site.

Niet goed te lezen? Bekijk de nieuwsbrief dan via uw browser.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf dan hier uit.