Dromen. Doen. Heusden. (4)

24 januari 2020

Volgend jaar weer knallend het nieuwe jaar in?

Vuurwerk en de viering van oud en nieuw zijn nauw met elkaar verbonden. Het afsteken van consumentenvuurwerk kan op verschillende manieren worden ervaren. Waar de één enthousiast is, kan het voor de ander veel overlast veroorzaken. Wij willen hier graag jouw mening over. Vul hier de enquête in!

Werkzaamheden aanleg waterberging Spoorlaan Drunen

We kregen van meerdere kanten vragen over de waterberging, die Waterschap Aa & Maas aanlegt aan de rand van Drunen. In deze waterberging wordt bij hevige regenval water tijdelijk opgevangen om wateroverlast op het bedrijventerrein Groenewoud en in Drunen te voorkomen.

BuitenBeter in Heusden!

Buitenbeter is een app waarmee je makkelijk en snel een probleem in de openbare ruimte, zoals een defecte lichtmast, meldt bij de gemeente. In vier eenvoudige stappen maak je meteen een melding. Constateer je bijvoorbeeld een probleem in jouw straat dan maak je hiervan een foto.

Militaire oefening 28 januari

Op 28 januari zal er een militaire oefening uitgevoerd worden binnen de gemeente, in het kader van de training van militairen voor de Koninklijke Landmacht.

Nu & Morgen 22 januari 2020

In de Nu & Morgen van deze week lees je meer over: Eikenprocessierups, BuitenBeter in Heusden, Openbare informatievergadering, Enquête vuurwerk, voorbereid op reis, inwonerspanel en de bekendmakingen.

Besluitenlijst 21 januari 2020

Het college van Heusden vergaderde afgelopen dinsdag. De besluiten van deze week lees je door op de kop hierboven te klikken.

U ontvangt de nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld via onze site.

Niet goed te lezen? Bekijk de nieuwsbrief dan via uw browser.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf dan hier uit.