Dromen.Doen.Heusden. (8)

21 februari 2020

Aangepaste openingstijden

Vanwege carnaval zijn het gemeentehuis en zwembad Die Heygrave in Vlijmen en de milieustraat en Bijeen in Drunen op 24 en 25 februari gesloten. In de schoolvakantie werken we aan de balie in Vlijmen alleen op afspraak. Wij wensen iedereen een fijne carnaval!

BSO Sport Kids timmert nestkasten

Kinderen van de buitenschoolse opvang “BSO Sport Kids” van Mikz Kinderopvang zijn op afgelopen dinsdag druk in de weer geweest met hamers, spijkers en hout. Zij timmerde, samen met vrijwilligers van de natuur- en milieuvereniging gemeente Heusden, nestkastjes voor vogels.

Hennepkwekerij

De politie trof drugs aan in het schuurtje dat hoort bij een woning aan de Scheidingstraat in Elshout.

Sleuteloverdracht in Maoskesdam

Tijdens de sleuteloverdracht in Maoskesdam werd carnavalsvereniging de Hekese Hellevegers uitgeroepen tot Doener van de Maand.

Besluitenlijst 18 februari 2020

Het college van Heusden vergaderde afgelopen dinsdag. De besluiten van deze week lees je door op de kop hierboven te klikken.

Nu & Morgen 19 februari 2020

In de Nu & Morgen van deze week lees je meer over: Wie nomineer jij?, aangepaste openingstijden, Zienswijzen op kadernotitie windenergie, Schoonmaakactie, Militaire oefening, Ondermijning in 2019 en Inwonerspanel en Bekendmakingen.

Openbare informatievergaderingen

Op 3, 4 en 5 maart vergaderen de raadsleden van Heusden in het gemeentehuis in Vlijmen. De vergaderingen zijn openbaar en starten om 19.30 uur. Je bent van harte welkom!

U ontvangt de nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld via onze site.

Niet goed te lezen? Bekijk de nieuwsbrief dan via uw browser.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf dan hier uit.