Dromen. Doen. Heuden. (44)

01 november 2019

Bevrijdingsweekend 75 jaar vrijheid

Er zijn al meerdere activiteiten in het kader van 75 jaar vrijheid georganiseerd in Heusden, maar het hoogtepunt van het programma komt eraan. In het gedenkwaardige bevrijdingsweekend, dat plaats vindt van 1 tot en met 5 november, versterken verschillende activiteiten elkaar.

Koopovereenkomsten 16 woningen Geerpark getekend

In de energiezuinige nieuwbouwwijk Geerpark in Vlijmen komen in de nieuwe fase ‘Tot Morgen’, ten noorden van het centrale park, zestien koopwoningen, geheel naar de wens van de toekomstige bewoners.

La Vuelta koerst naar de Langstraat

Op 15 en 16 augustus racen de beste wielrenners ter wereld door Vlijmen, Haarsteeg, Herpt, Heusden en Dongen. Een unieke kans voor lokale ondernemers om dan een mooi feestje neer te zetten. In de Langstraat zijn de voorbereidingen voor volgend jaar dan ook al in volle gang.

Afval inleveren bij de Milieustraat

Als inwoner van de gemeente Heusden kun je afval inleveren bij de Milieustraat aan de Duinweg in Drunen. Maar let op vuilniszakken met huishoudelijk restafval of los huishoudelijk restafval mogen niet bij het grof huisvuil.

Nu & Morgen 30 oktober 2019

In de Nu & Morgen van deze week lees je meer over: Het bevrijdingsweekend, de contente mens, grond pachten, Prins Hendrikstraat Drunen, Duurzame Huizen Route, Commissie bezwaarschriften en militaire oefeningen.

Besluitenlijst 29 oktober 2019

Het college van Heusden vergaderde afgelopen dinsdag. De besluiten van deze week lees je door op de kop hierboven te klikken.

Raadsvergadering 7 november 2019

Op donderdag 7 november 2019 vanaf 17.00 uur vind de openbare raadsvergadering plaats in het gemeentehuis in Vlijmen. Deze openbare raadsvergadering staat volledig in het teken van de begroting 2020.

U ontvangt de nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld via onze site.

Niet goed te lezen? Bekijk de nieuwsbrief dan via uw browser.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf dan hier uit.