Dromen. Doen. Heusden. (43)

25 oktober 2019

Bevrijdingsweekend

Er zijn al meerdere activiteiten in het kader van 75 jaar vrijheid geweest, maar het hoogtepunt van het programma komt eraan. In het gedenkwaardige bevrijdingsweekend, van 1 tot en met 5 november herdenken en vieren we onze vrijheid.

Op weg naar een kadernotitie windenergie

Welke mogelijkheden zijn er voor windenergie en onder welke voorwaarden?

Plan Steenenburg

Bekijk het nieuwste filmpje over de restauratie van het kasteel Steenenburg. Het college heeft ingestemd met het ontwerp bestemmingsplan voor Plan Steenenburg.

Bladkorven

Net als voorgaande jaren worden er op meerdere plaatsen, binnen de bebouwde kom, bladkorven geplaatst om blad te verzamelen.

Nu & Morgen 23 oktober 2019

In de Nu & Morgen van deze week lees je meer over: Niet wegkijken, maar aanpakken, Dikke voldoende voor Bijeen, Bewonersenquête, Natuur in de wijk, Herpt in actie, Bijeen themabijeenkomst, Raadsvergadering en bekendmakingen.

Besluitenlijst 23 oktober 2019

Het college van Heusden vergaderde afgelopen dinsdag. De besluiten van deze week lees je door op de kop hierboven te klikken.

Raadsvergadering 29 oktober 2019

De vergadering start om 19.30 uur in het gemeentehuis in Vlijmen, Julianastraat 34. Je bent van harte welkom. Klik door om de agenda met onderwerpen te bekijken

U ontvangt de nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld via onze site.

Niet goed te lezen? Bekijk de nieuwsbrief dan via uw browser.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf dan hier uit.