Dromen. Doen. Heusden. (20)

15 mei 2020

Aangepaste openingstijden gemeentebalie Vlijmen

Vanwege Hemelvaart zijn we gesloten op donderdag 21 mei en vrijdag 22 mei.

Zwembad Die Heygrave geopend

Zwembad Die Heygrave heeft vanaf maandag 18 mei weer haar deuren geopend. Niet alle zwemactiviteiten kunnen meteen van start gaan. Lees verder welke activiteiten doorgaan.

Windenergie in Heusden

De gemeenteraad heeft deze week de Kadernotitie windenergie vastgesteld.

Zaterdag online Woonmarkt Geerpark

Er zijn nieuwe vrije kavels en koopwoningen te koop in Geerpark Vlijmen! Bekijk het actuele woonaanbod tijdens de Online Woonmarkt op zaterdag 16 mei op Geerpark.nl. Van 11.00 - 13.00 uur staan we online klaar voor al je vragen.

De tuin van Brabant

Er is een nieuwe website live ter promotie van toeristisch De Langstraat. Tijdens deze Coronacrisis is het nog niet altijd mogelijk om van alles te bezoeken of met grotere groepen bij elkaar te komen. Het is belangrijk dat we drukte op straat, in dorpen of toeristische trekpleisters vermijden.

Onderzoek naar mentale gezondheid

In het kader van zijn afstudeeronderzoek voert Thomas Bast, student van de Radboud Universiteit Nijmegen, in samenwerking met de gemeente Heusden een sociaal-wetenschappelijk onderzoek uit naar de mentale gezondheid van volwassenen.

Besluitenlijst 12 mei 2020

Het college van Heusden vergaderde afgelopen dinsdag. De besluiten van deze week lees je door op de kop hierboven te klikken.

Nu & morgen 13 mei 2020

In de informatiepagina van deze week lees je meer over Verspoeling maatregelen kabinet, maaien van de bermen, Geerpark Woonmarkt, Gewijzigde ophaaldagen afval, aangepaste openingstijden, de bekendmakingen en meer.

U ontvangt de nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld via onze site.

Niet goed te lezen? Bekijk de nieuwsbrief dan via uw browser.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf dan hier uit.