Dromen. Doen. Heusden. (45)

08 november 2019

Doenertjes met een droom! Gezocht: twee jeugdburgemeesters

Wij zoeken Heusdense kinderen die niet op hun mondje zijn gevallen en het leuk vinden om met of namens de burgemeester de gemeente te vertegenwoordigen bij evenementen, herdenkingen en bijzondere ontvangsten.

Teuntje Toekomst is trots

Wethouder Peter van Steen zette vandaag de Th. J. Rijkenschool in Elshout in het zonnetje. De school heeft samen met de kinderen, ouders, omwonenden en ondernemers de schouders gezet onder het verduurzamen van het schoolplein. Zij hebben hiervoor samen met 6 andere scholen subsidie aangevraagd. Foto: Drunen4you

Naar een Economische Agenda Heusden 2020 - 2023

De gemeente gaat aan de slag met de economische agenda Heusden voor de periode 2020-2023. Het inkleuren van deze economische toekomst kunnen we niet alleen. Onze ondernemers weten hoe ze de zaken aan moeten pakken om als ondernemer succesvol te zijn.

Begroting 2020 unaniem aangenomen

Donderdagavond 7 november nam de gemeenteraad unaniem de begroting 2020 aan. In een levendig debat werden veel moties besproken. Zo verzocht de gemeenteraad het college een maximale inspanning te doen om te proberen de bibliotheek in Drunen onder te brengen bij De Voorste Venne.

Nu & Morgen 6 november 2019

In de Nu & Morgen van deze week lees je meer over: De raadsvergadering, parkeren vesting Heusden, controle hondenbelasting, het 'Reisloket', milieustraat nieuws, voorkom overlast bij stoken en SAMENBOUWEN. in. Geerpark.

Besluitenlijst 5 november 2019

Het college van Heusden vergaderde afgelopen dinsdag. De besluiten van deze week lees je door op de kop hierboven te klikken.

U ontvangt de nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld via onze site.

Niet goed te lezen? Bekijk de nieuwsbrief dan via uw browser.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf dan hier uit.