Dromen. Doen. Heusden. (3)

17 januari 2020

Vacature Zwemonderwijzer

Voel jij je als een vis in het water als je kinderen leert zwemmen? Krijg jij energie als je mensen in beweging krijgt in het zwembad? Solliciteer dan snel op de vacature voor zwemonderwijzer bij zwembad Die Heygrave!

Eikenprocessierups

De overlast van de eikenprocessierups had Nederland en ook Heusden de afgelopen zomer in zijn greep. Door de zachte winter bestaat de kans dat er meer rupsen de winter overleven. De afgelopen maanden is er een plan van aanpak gemaakt om de overlast van de eikenprocessierups de komende jaren te beheersen.

Enquête beleid huisvesting arbeidsmigranten

We gaan een nieuw beleid opstellen voor de huisvesting van arbeidsmigranten. Wij willen jou graag een aantal vragen stellen over arbeidsmigranten.

Economische agenda

De gemeente gaat aan de slag met de economische agenda Heusden voor de periode 2020-2023. Het inkleuren van deze economische toekomst kunnen we niet alleen. Op maandag 3 februari is er een gezamenlijke bijeenkomst.

HeusdenPas 2020

Wist je dat er ook in 2020 een gratis HeusdenPas is voor inwoners die het niet zo breed hebben? Ook als je werkt en niet zoveel verdient kun je een HeusdenPas aanvragen. Met deze pas ontvang je verschillende kortingen en voordelen.

Besluitenlijst 14 januari 2020

Het college van Heusden vergaderde afgelopen dinsdag. De besluiten van deze week lees je door op de kop hierboven te klikken.

Nu & Morgen 15 januari 2020

In de Nu & Morgen van deze week lees je meer over: korting met de HeusdenPas, afval wegbrengen naar de milieustraat, zwemonderwijzer gezocht, openbare laadpaal voor elektrische auto's, gevonden of verloren, enquête arbeidsmigranten, kerstboominzameling en de bekendmakingen.

U ontvangt de nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld via onze site.

Niet goed te lezen? Bekijk de nieuwsbrief dan via uw browser.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf dan hier uit.