Dromen. Doen. Heusden. (2)

10 januari 2020

Vacature Zwemonderwijzer

Voel jij je als een vis in het water als je kinderen leert zwemmen? Krijg jij energie als je mensen in beweging krijgt in het zwembad? Solliciteer dan snel op de vacature voor zwemonderwijzer bij zwembad Die Heygrave!

Kerstboominzameling

Dankzij vele actieve jonge doeners zijn er maar liefst 1671 kerstbomen ingeleverd tijdens de jaarlijkse kerstboominzameling.

Afval wegbrengen naar de milieustraat?

Als inwoner van de gemeente Heusden kun je afval inleveren bij de milieustraat in Drunen. Neem bij een bezoek aan de milieustraat altijd je afvalpas mee.

Windenergie Heusden

In Heusden willen wij ook ons aandeel leveren in het omschakelen naar duurzame energiebronnen, zoals zon en wind, om bij te dragen aan minder CO2-uitstoot. Een visie op zonnevelden hebben we al en nu ligt er een ontwerp Kadernotitie windenergie.

Fietsmaatjes

Het bestuur van Fietsmaatjes Heusden werd deze week door wethouder Peter van Steen verrast met de Doeners van de Maand-taart.

Besluitenlijst 7 januari 2020

Het college van Heusden vergaderde afgelopen dinsdag. De besluiten van deze week lees je door op de kop hierboven te klikken.

Nu & Morgen 8 januari 2020

In de Nu & Morgen van deze week lees je meer over: Windenergie in Heusden, de burgemeester gaat in Vlijmen wonen, oud papier inzamelen, kapotte kolken en putten, commissie bezwaarschriften, militaire oefeningen, AquaVitaal en anders omgaan met water.

U ontvangt de nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld via onze site.

Niet goed te lezen? Bekijk de nieuwsbrief dan via uw browser.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf dan hier uit.