Dromen. Doen. Heusden. (19)

08 mei 2020

Versoepeling maatregelen kabinet

Vanaf maandag 11 mei gaan we een volgende fase in, in het onder controle krijgen van het coronavirus. In Heusden kunnen we elkaar dan iets meer ruimte geven. Deze versoepeling is mogelijk door de inzet van ons allen; doordat we ons aan de richtlijnen houden die we vanuit het RIVM kregen. Maar we zijn er nog niet, het virus is nog niet onder controle.

Geerpark ‘denkt om’ met bijzondere woonmarkt

Wie interesse heeft in een van de fraaie woningen of kavels in Morgenrood of Tot Morgen die onlangs in de (voor)verkoop zijn gegaan, zou ongetwijfeld een bezoek brengen aan de woonmarkt in Geerpark op zaterdag 16 mei. Nu dat fysiek vanwege de coronacrisis niet mogelijk is, draaien wij het om: we komen online naar jou toe!

Corona update Zwembad Die Heygrave

6 mei werd het nieuws bekend gemaakt, dat de binnenzwembaden weer open zouden mogen vanaf 11 mei. Positief nieuws, maar er moeten nog een aantal zaken geregeld worden om op een veilige en verantwoorde manier open te kunnen gaan. Lees meer

Digitale raadsvergadering

Op dinsdag 12 mei 2020 vergadert de raad van de gemeente Heusden. De raadsvergadering start om 19.30 uur en is te volgen via de livestream op www.heusden.nl

Aangepaste openingstijden gemeentebalie Vlijmen

Tot en met 20 mei is de gemeentebalie in Vlijmen iedere werkdag van 9.00-17.00 uur geopend. Daarnaast is er wekelijks op dinsdag een avondopenstelling tot 20.00 uur met vrije inloop. Dit is de werkwijze die we ook hanteren in de zomervakanties.

Nu & morgen 6 mei 2020

In de informatiepagina van deze week lees je meer over Dodenherdenking, biodiversiteit in de tuin, WeCareNL en de bekendmakingen.

Besluitenlijst 4 mei 2020

Het college van Heusden vergaderde afgelopen maandag. De besluiten van deze week lees je door op de kop hierboven te klikken.

U ontvangt de nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld via onze site.

Niet goed te lezen? Bekijk de nieuwsbrief dan via uw browser.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf dan hier uit.