Dromen. Doen. Heusden. (13)

29 maart 2019

Gelukszaaiers gezocht

Is er bij jou nog ruimte voor meer geluk? Uit onderzoek blijkt dat vrijwilligerswerk zorgt voor een groter geluksgevoel. Het Vrijwilligershuis Heusden wil dit geluk graag met je delen.

Uitreiking Dromen. Doen. Heusden.-awards

Er zijn de afgelopen weken meer dan 2500 stemmen uitgebracht op de genomineerden voor de Dromen. Doen. Heusden. –awards. 7 april wordt de eerste winnaar bekend gemaakt.

Zonovergoten opening van Morgenland in Geerpark

Op vrijdag 22 maart 2019 was het groot feest in Geerpark! Heel veel bewoners en betrokkenen waren erbij om te vieren dat het park nagenoeg klaar is en het informatiecentrum en Blotevoetenpad geopend konden worden. Check hier de kleurrijke terugblik met prachtige foto's!

Reinigen kolken

We starten met het jaarlijks reinigen van kolken in onze gemeente. Parkeer je auto zo dat de toegang naar de kolken vrij is!

4 kavels te koop in Drunen

Wil jij jouw droomhuis bouwen in Drunen? Dat kan nu op 1 van de 4 kavels die in verkoop zijn gegaan: 1 kavel op de hoek Willem Alexanderstraat/Van Haestrechtstraat en 3 kavels op de hoek Prins Hendrikstraat/Chrysantenstraat.

Nu & Morgen 27 maart 2018

In de Nu & Morgen stond deze week: Feest in Geerpark, bewustwordingsmaand rouw en verlies, buiten beter in Heusden, reinigen van kolken, beste verkeersklas van de regio, openbare raadsvergadering en opruimers bedankt.

Besluitenlijst 26 maart 2019

Het college van Heusden vergaderde afgelopen dinsdag. De besluiten van deze week lees je door op de kop hierboven te klikken.

Raadsvergadering 2 april 2019

Op dinsdag 2 april vergadert de raad in het gemeentehuis in Vlijmen. De vergadering start om 19.30. Je bent van harte welkom!

U ontvangt de nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld via onze site.

Niet goed te lezen? Bekijk de nieuwsbrief dan via uw browser.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf dan hier uit.