Dromen. Doen. Heusden. (7)

14 februari 2020

Aangepaste openingstijden

Vanwege carnaval zijn het gemeentehuis en zwembad Die Heygrave in Vlijmen en de milieustraat en Bijeen in Drunen op 24 en 25 februari gesloten.

Jill Doener van de Maand

De afgelopen tijd heeft Jill maar liefst 3.035 flessen ingezameld om de koala’s in Australië te helpen. De hoogste tijd om haar een taart te bezorgen en te benoemen tot Doener van de Maand! Trots liet Jill aan burgemeester Willemijn van Hees de bedankbrief zien die zij uit Australië ontving.

Landelijke opschoondag

Op zaterdag 21 maart is het de Landelijke Opschoondag en dan maken we samen onze gemeente weer schoon! Jong en oud, verenigingen en bedrijven, iedereen is welkom om zwerfafval op te ruimen.

Windenergie

Er zijn 55 zienswijzen ingediend op de kadernotitie windenergie. De komende weken wegen we zorgvuldig af op welke manier dit leidt tot aanpassingen. Daarnaast maakt de regio Hart van Brabant, waar Heusden deel van uitmaakt, een scenario voor zonne- en windenergie.

Werken bij Heusden?

Ben jij de MogelijkMaker die wij zoeken? We hebben vier interessante vacatures.

Besluitenlijst 11 februari 2020

Het college van Heusden vergaderde afgelopen dinsdag. De besluiten van deze week lees je door op de kop hierboven te klikken.

Nu & Morgen 12 februari 2020

In de Nu & Morgen van deze week lees je meer over: werken in Heusden, landelijke opschoondag, toilet- en babydoekjes niet in het riool, aanleveren afval Milieustraat, Zwerfafval aanpakken, Raadsvergadering, aangepaste openingstijden tijdens carnaval en Bekendmakingen.

Raadsvergadering 18 februari 2020

Op dinsdag 18 februari vindt in het gemeentehuis in Vlijmen een openbare vergadering van de raad van de gemeente Heusden plaats. De vergadering start 19.30 uur. Je bent van harte welkom!

U ontvangt de nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld via onze site.

Niet goed te lezen? Bekijk de nieuwsbrief dan via uw browser.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf dan hier uit.