Dromen. Doen. Heusden. (30)

26 juli 2019

Help bosbrand voorkomen

Vorig jaar woedde er een fikse bosbrand in de Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Wist je dat 70% van alle natuurbranden het gevolg is van (onzorgvuldig) menselijk handelen? Samen kunnen we dit voorkomen. Houd daarom rekening met de volgende tips

Heusden 75 jaar vrij

Deze week hebben we in de zomerkrant van het Weekblad een speciale editie van de informatiepagina. De pagina staat volledig in het teken van 75 jaar vrijheid in Heusden. In november vieren en herdenken we deze bijzondere mijlpaal.

Eikenprocessierups

We zijn nog steeds met man en macht aan het werk om de overlast van de eikenprocessierups te bestrijden. We adviseren om op te letten met zwemmen in natuurwater waar ook de eikenprocessierups in het gebied aanwezig is. De brandharen blijven namelijk drijven op het water en kunnen op die manier zorgen voor vervelende klachten.

Geen reisdocumenten op 31 juli

In verband met technische werkzaamheden aan het systeem kun je op woensdag 31 juli geen reisdocumenten, zoals een paspoort of identiteitskaart, aanvragen of ophalen.

Besluitenlijst 23 juli 2019

Het college van Heusden vergaderde afgelopen dinsdag. De besluiten van deze week lees je door op de kop hierboven te klikken.

U ontvangt de nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld via onze site.

Niet goed te lezen? Bekijk de nieuwsbrief dan via uw browser.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf dan hier uit.