Dromen. Doen. Heusden. (14)

03 april 2020

Update coronavirus

Alleen samen krijgen we corona onder controle: blijf thuis, ook bij mooi weer. Hou vol! Houd 1,5 meter afstand en was vaker je handen. Lees meer over: verlenging maatregelen, onzekere tijd voor evenementen, uitbetaling gemeentelijke vorderingen ondernemers en meer.

Avondopenstelling gemeentehuis

De avondopenstelling op donderdag van het gemeentehuis in Vlijmen vervalt tot 1 mei. Op de avondopenstelling op dinsdag en de reguliere openingstijden blijft onze dienstverlening onveranderd.

Milieustraat

Het is heel druk bij de Milieustraat en dat is niet wenselijk vanwege de aangescherpte maatregelen en het belang van afstand houden tegen het Coronavirus. Daarom de oproep: kom alleen naar de Milieustraat als het écht moet! De openingstijden van de Milieustraat worden tijdelijk verruimd.

Oproep aan horeca-ondernemers

Om de lokale horecazaken te steunen willen we graag aan onze inwoners vertellen bij welke zaken je een heerlijke lunch of diner kunt bestellen voor thuis!

Zwemonderwijzer gezocht

Wij zijn op zoek naar een MogelijkMaker Zwemonderwijzer voor 26 tot 30 uur per week.

Besluitenlijst 31 maart 2020

Het college van Heusden vergaderde afgelopen dinsdag. De besluiten van deze week lees je door op de kop hierboven te klikken.

Nu & Morgen 1 april 2020

Met: Impact door het coronavirus, Drukte op de milieustraat, Kadernotitie windenergie, School en nog meer in De Grassen, Kwaliteitsmedewerker Sociaal Domein gezocht, GOL en nog meer.

U ontvangt de nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld via onze site.

Niet goed te lezen? Bekijk de nieuwsbrief dan via uw browser.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf dan hier uit.