Dromen. Doen. Heusden. (36)

06 september 2019

Stillleven in de bibliotheek

Met een druk op de knop bracht burgemeester Willemijn van Hees deze week het hoorspel van Bibliotheek Heusden in de vestiging in Vlijmen in werking. Wil jij ook luisteren naar STILLLEVEN?

Sjors sportief en creatief

Samen met de Jeugdburgemeester Heusden en Sjors sportief mocht wethouder Peter van Steen het eerste Sjors Sportief & Creatief boekje uitdelen aan Jaimy uit groep 5 van OBS De Wilgen Vlijmen.

Restauratie kasteel Steenenburg

De restauratie van Kasteel Steenenburg is in volle gang! Er is weer een nieuwe update-video zodat je de restauratiewerkzaamheden kunt blijven volgen.

MogelijkMakers gezocht

Spring jij eruit? Wij zoeken MogelijkMakers die uitgaan van kansen in plaats van drempels en ruimte willen bieden aan initiatieven van burgers en ondernemers.

Wil jij ook een lagere energierekening?

Ben jij eigenaar én bewoner van een bestaande woning die je energiezuiniger wilt maken?

Besluitenlijst 3 september 2019

Het college van Heusden vergaderde afgelopen dinsdag. De besluiten van deze week lees je door op de kop hierboven te klikken.

Nu & Morgen 4 september 2019

In de Nu & Morgen van deze week lees je meer over: Brunchen met de buren in Geerpark, Doe jij al vrijwilligerswerk, Keep it Clean Day, Gezocht: MogelijkMakers, Afvaltips textielbak, Wil jij ook een lagere energierekening, de 80 van de Langstraat, Militaire oefening en bekendmakingen.

Raadsvergadering 17 september 2019

Op 17 september is er een raadsvergadering. De vergadering start om 19.30 uur in het gemeentehuis in Vlijmen, Julianastraat 34. Je bent van harte welkom.

U ontvangt de nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld via onze site.

Niet goed te lezen? Bekijk de nieuwsbrief dan via uw browser.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf dan hier uit.