Dromen. Doen. Heusden. (5)

31 januari 2020

‘Blauwe’ en ‘Groene’ BOA’s samen op pad

Verschillende Buitengewoon Opsporings Ambtenaren (BOA) surveilleren samen. Elke BOA kijkt namelijk anders naar het gebied waarin zij surveilleren.

Blauwalg

De roeivijver in Drunen bevat blauwalg. Dat blijkt uit onderzoek van Waterschap Aa en Maas. Wij raden je ten zeerste af om honden het water in te laten gaan of hiervan te laten drinken.

Eenzaamheid

Heb jij een idee om eenzaamheid terug te dringen? Samen met inwoners en hun sociale netwerken willen we eenzaamheid in een zo vroeg mogelijk stadium signaleren en aanpakken.

Enquête beleid huisvesting arbeidsmigranten

We gaan een nieuw beleid opstellen voor de huisvesting van arbeidsmigranten. Wij willen jou graag een aantal vragen stellen over arbeidsmigranten. Je kunt de enquête nog tot en met 2 februari invullen.

Landelijke opschoondag

Help je mee om de buurt schoon te maken?

Coronavirus in China

Het coronavirus is veel in het nieuws. Wij delen de informatie van het RIVM hierover in deze nieuwsbrief.

Werken bij Heusden?

Steek jij er bovenuit? Wij zoeken MogelijkMakers voor mooie vacatures.

Besluitenlijst 28 januari 2020

Het college van Heusden vergaderde afgelopen dinsdag. De besluiten van deze week lees je door op de kop hierboven te klikken.

Nu & Morgen 29 januari 2020

In de Nu & Morgen van deze week lees je meer over: de Jeugdburgemeesters, Help mee eenzaamheid voorkomen, Economische agenda, aanleggen Waterberging Drunen, Landelijke opschoondag, Enqûete huisvesting arbeidsmigranten, Discozwemmen en de bekendmakingen.

U ontvangt de nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld via onze site.

Niet goed te lezen? Bekijk de nieuwsbrief dan via uw browser.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf dan hier uit.