Dromen. Doen. Heusden. (15)

10 april 2020

Update coronavirus

Alleen samen krijgen we corona onder controle: blijf zoveel mogelijk thuis, ook met Pasen. Houd 1,5 meter afstand en was vaker je handen. Houd vol! Lees meer over: Heusden Helpt! en alle maatregelen.

Milieustraat

Het is heel druk bij de Milieustraat en dat is niet wenselijk vanwege de aangescherpte maatregelen en het belang van afstand houden tegen het Coronavirus. Daarom de oproep: kom alleen naar de Milieustraat als het écht moet! De openingstijden van de Milieustraat zijn tijdelijk verruimd.

Steun lokale horeca

Wil je ook lekker THUIS uiteten? De lokale horecaondernemers met een bezorgdienst of afhaalpunt hebben we voor je op een rijtje gezet.

Toonbank App: koop jij ook lokaal?

Deze app maakt het mogelijk voor lokale ondernemers om hun producten aan te bieden via de app, ook als je geen webwinkelmodule hebt.

Geerpark: nieuwe woningen te koop

Werk aan de A59

Op 17 april vinden er vanaf 21.00 uur werkzaamheden plaats op de A59 door Rijkswaterstaat. Tussen knooppunt Empel en Hooipolder is de snelweg afgesloten voor verkeer. De werkzaamheden duren tot 21 april 05.00 uur.

Besluitenlijst 7 april 2020

Het college van Heusden vergaderde afgelopen dinsdag. De besluiten van deze week lees je door op de kop hierboven te klikken.

Nu & Morgen 8 april 2020

Met een mooie poster voor op je raam! Hang jij het ook op? Zo laten we samen zien dat we door de crisis heen komen. Onderwerpen: Maak jij je zorgen over iemand, Steun lokale horeca, oud papier en nog meer.

Informatievergaderingen

Op dinsdag 14 april, woensdag 15 april en donderdag 16 april vergaderen de raadsleden van Heusden. Vanwege het coronavirus vergaderen de raadsleden digitaal. De vergaderingen zijn dan te volgen via deze website en starten alle dagen om 19.30 uur.

U ontvangt de nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld via onze site.

Niet goed te lezen? Bekijk de nieuwsbrief dan via uw browser.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf dan hier uit.