Dromen. Doen. Heusden. (42)

18 oktober 2019

Niet wegkijken maar aanpakken

We hebben het veel liever over alle mooie dingen in onze gemeente, maar kunnen niet wegkijken voor criminaliteit. Lees verder hoe we afgelopen week in Heusden hard werkten aan het bestrijden van criminaliteit.

Bladkorven

Net als voorgaande jaren worden er op meerdere plaatsen, binnen de bebouwde kom, bladkorven geplaatst om blad te verzamelen.

Noteer vrijheid in je agenda!

De komende dagen vinden er weer verschillende activiteiten plaats in het kader van 75 jaar vrijheid Heusden! Lees snel verder...

Werk aan de weg

Volgende week zijn er werkzaamheden bij de Lipsstraat in Drunen.

Hondenbelasting

Heb jij een of meerdere honden? Dan weet je vast dat je hiervoor hondenbelasting moet betalen. De komende weken voeren wij huis-aan-huis controles uit of er van elke hond aangifte is gedaan.

Raadsvergadering 29 oktober 2019

De vergadering start om 19.30 uur in het gemeentehuis in Vlijmen, Julianastraat 34. Je bent van harte welkom. Klik door om de agenda met onderwerpen te bekijken

Nu & Morgen 16 oktober 2019

In de Nu & Morgen van deze week lees je meer over: Bladkorven, controle hondenbelasting, Reisdocumenten, Geerpark, Milieustraat, Duurzame Huizenroute, Vrede Vrijheid & Vriendschap en Jim doet wat.

Besluitenlijst 15 oktober 2019

Het college van Heusden vergaderde afgelopen dinsdag. De besluiten van deze week lees je door op de kop hierboven te klikken.

U ontvangt de nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld via onze site.

Niet goed te lezen? Bekijk de nieuwsbrief dan via uw browser.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf dan hier uit.