Dromen. Doen. Heusden. (18)

01 mei 2020

Dodenherdenking

In het jaar dat 75 jaar vrijheid centraal staat, zal de Nationale Dodenherdenking in onze gemeente noodgedwongen een meer individueel karakter hebben.

Buitensportactiviteiten

We kunnen ons voorstellen dat sportverenigingen staan te trappelen om met hun jonge leden weer sportief bezig te kunnen zijn. Voordat je buitensportactiviteiten voor kinderen en jongeren ontplooit, neem dan eerst contact op met de gemeente! Lees meer hierover.

Non-food weer toegestaan op Brabantse markten

De verkoop van non-food op dag- en weekmarkten in Brabant is weer toegestaan. Dat hebben de voorzitters van de drie veiligheidsregio’s besloten. Voorwaarde is wel dat op de markten de algemene maatregelen, zoals het houden van 1,5 meter afstand, geen samenkomsten en de bekende hygiënemaatregelen in acht genomen worden. Lees meer hierover.

Update coronavirus

Alleen samen krijgen we corona onder controle: blijf zoveel mogelijk thuis en houd 1,5 meter afstand, ook met Dodenherdenking en Bevrijdingsdag. Lees meer over alle maatregelen.

Nog steeds erg druk op de milieustraat

We zien dat het nog steeds erg druk is op de milieustraat, vooral de zaterdag is een drukke dag. Kom alleen naar de milieustraat als het écht nodig is. En als je komt, kom dan op een rustig moment. Klik voor een overzicht van de drukte, de openingstijden en meer informatie.

Besluitenlijst 28 april 2020

Het college van Heusden vergaderde afgelopen dinsdag. De besluiten van deze week lees je door op de kop hierboven te klikken.

Nu & Morgen 29 april 2020

Met: Maatregelen Corona, bosbrand, Beweegmaatjes, Milieustraat, bekendmakingen en meer onderwerpen.

Extra informatievergadering 6 mei

Woensdag 6 mei is er een extra informatievergadering waarin het bestemmingsplan en beeldregieplan Steenenburg, de Ontwerpbegroting 2020 en voorlopige jaarrekening 2019 van de omgevingsdienst Midden en West Brabant worden behandeld.

U ontvangt de nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld via onze site.

Niet goed te lezen? Bekijk de nieuwsbrief dan via uw browser.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, schrijf dan hier uit.