Een eigen thuis bouwen op een historisch landgoed omgeven door bossen en waterpartijen? Een droom van velen... In Landgoed Steenenburg is er ruimte voor! 

Steenenburg eerste fase
Deze kavels worden verkocht door de gemeente Heusden. Het verkooptraject wordt begeleid door de Kavelwinkel van de gemeente Heusden en door Klijsen Makelaars & Adviseurs. De inschrijfperiode voor de eerste fase woningbouwkavels (oktober 2021) in Steenenburg is voorbij. In totaal schreven 125 mensen zich in voor een bouwkavel. Voor alle 23 vrije kavels was animo. Maandag 1 november vond de loting plaats door de notaris. De mensen die zich hadden ingeschreven voor een van deze kavels, konden vanuit thuis via een livestream de loting volgen. Helaas hebben we dus ook een groot aantal mensen moeten teleurstellen. De Kavelwinkel van de gemeente Heusden en Klijsen Makelaars & Adviseurs gaan nu samen met de gelukkige potentiƫle kopers het reserveringsproces in. Na 15 maart 2022 wordt duidelijk of de in totaal 25 kavels (23 vrije kavels + 2 eerder gereserveerde kavels) daadwerkelijk verkocht zijn.

Steenenburg tweede fase
In januari 2022 zijn we gestart met de uitgifte van de tweede fase woningbouwkavels in Landgoed Steenenburg. Belangstellenden hadden tot 31 januari de tijd om in te schrijven voor een bouwkavel. Op woensdag 2 februari vond de loting plaats door de projectnotaris. De belangstelling was wederom groot, maar liefst 104 inschrijvers! Alle kavels zijn gereserveerd. We kijken samen met Klijsen Makelaars & Adviseurs dan ook terug op een succesvolle inschrijving van fase 2. Het is erg mooi om te zien dat na het succes van fase 1 ook het animo voor fase 2 massaal was en dat we nu opnieuw mensen blij hebben kunnen maken met een kavel. De mensen die een bouwkavel hebben gereserveerd, willen we graag van harte feliciteren! Wanneer je helaas niet in aanmerking bent gekomen voor een bouwkavel uit fase 2, kun je je later opnieuw inschrijven voor fase 3. Wanneer de start verkoop van de volgende fase plaatsvindt, is nu nog niet bekend, wij zullen dit communiceren via deze nieuwsbrief. Houd er rekening mee dat fase 3 mogelijk geruime tijd op zich laat wachten.

Meer informatie
De Kavelwinkel en Klijsen Makelaars & Adviseurs staan je graag te woord. Deze makelaar begeleidt namelijk samen met De Kavelwinkel de verkoop van deze kavels. Wij helpen je graag met het realiseren van jouw droomhuis!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de online nieuwsbrief van de makelaar en onze nieuwsbrieven via de knop onder deze tekst.

Aanmelden nieuwsbrief Steenenburg

Aanmelden nieuwsbrief de Kavelwinkel