Een eigen thuis bouwen op een historisch landgoed omgeven door bossen en waterpartijen? Een droom van velen... In Landgoed Steenenburg is er ruimte voor! De verkoop van de eerste 23 bouwkavels is begonnen. We trapten vrijdag 8 oktober 2021 de verkoop af met een woonmarkt in het landgoed. 

Inschrijving en loting
Deze kavels worden verkocht door de gemeente Heusden. Het verkooptraject wordt begeleid door de Kavelwinkel van de gemeente Heusden en door Klijsen Makelaars & Adviseurs. De inschrijfperiode voor de woningbouwkavels in Steenenburg is voorbij. In totaal schreven 125 mensen zich in voor een bouwkavel. Voor alle 23 vrije kavels was animo. Maandag 1 november vond de loting plaats door de notaris. De mensen die zich hadden ingeschreven voor een van deze kavels, konden vanuit thuis via een livestream de loting volgen. Helaas hebben we dus ook een groot aantal mensen moeten teleurstellen. De Kavelwinkel van de gemeente Heusden en Klijsen Makelaars & Adviseurs gaan nu samen met de gelukkige potentiƫle kopers het reserveringsproces in. Na 15 maart 2022 wordt duidelijk of de in totaal 25 kavels (23 vrije kavels + 2 eerder gereserveerde kavels) daadwerkelijk verkocht zijn.

Meer informatie
De Kavelwinkel en Klijsen Makelaars & Adviseurs staan je graag te woord. Meer informatie over Landgoed Steenenburg vind je op www.landgoed-steenenburg.nl. Hier vind je ook specifieke informatie over de kavels (bijvoorbeeld de kavelpaspoorten en de technische brochure).
Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de online nieuwsbrief van de makelaar en onze nieuwsbrieven via de knop onder deze tekst.

Aanmelden nieuwsbrief Steenenburg

Aanmelden nieuwsbrief de Kavelwinkel