Altijd al zelf een woning willen bouwen in Drunen? Grijp dan nu jouw kans!  Er is (opnieuw) een prachtig kavel te koop in de Prins Hendrikstraat. Deze kavel is circa 924 m2 groot. Volop ruimte dus om jouw droomhuis te realiseren. De kavel is al bouwrijp, dus je kunt meteen met jouw plannen aan de slag.

De kavel ligt zowel op enkele minuten afstand van het centrum van Drunen als van de snelweg A59. Ook ben je binnen 10 minuten fietsen in het prachtige Nationale Park de Loonse- en Drunense Duinen.

Alle kavels zijn gereserveerd (oktober 2020)

Helaas zijn alle kavels in dit deelgebied inmiddels verkocht of gereserveerd. Als er nieuwe kavels in de verkoop gaan, wordt dit via de nieuwsbrief van de Kavelwinkel als eerste bekend gemaakt. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via de knop onder deze tekst. 

Voor vragen of interesse kun je contact opnemen met MogelijkMaker Suzanne Hoozemans, Annemarie Cales of Carola Killian via (073) 513 17 89.

Aanmelden nieuwsbrief

Via onze kavelkaart kun je zien welke kavels er nog beschikbaar zijn. Hier vind je ook het kavelpaspoort. Dit document geeft een korte beschrijving van de kavel en geeft een doorkijk naar de inhoud van het bestemmingsplan, de aandachtspunten en de beoogde beeldkwaliteit.

De aankoop van een kavel is een zorgvuldig proces. Voordat je tot definitieve koop overgaat, wil je natuurlijk precies weten wat er wel en niet mogelijk is. Op het moment dat je een kavel gevonden hebt waarop je je huis wilt bouwen, is het dan ook van belang om snel met de gemeente in gesprek te gaan. Onze MogelijkMakers kunnen je daarbij alles vertellen over wat er wel of eventueel niet mogelijk is op de kavel.

Ook zullen ze je de mogelijkheid bieden om de kavel te reserveren. Dat geeft je 4 maanden de tijd om zaken goed op een rijtje te zetten en te regelen. Om je daarbij op weg te helpen, hebben we in een korte brochure op een rij gezet wat er allemaal komt kijken bij de koop van een kavel in de gemeente Heusden. In de folder lees je de regels en procedures bij het kopen van een kavel.

Folder aankopen bouwkavel