Wil jij landelijk wonen met het centrum van Vlijmen en ‘s-Hertogenbosch dichtbij? Dan heeft deze kavel veel te bieden! Op deze kavel aan de Oude Haven in Haarsteeg mag je één vrijstaande woning bouwen.

De kavel ligt in Haarsteeg tussen de woningen aan de Oude Haven 19 en Oude Haven 31. De kavel is circa 1310 m2 groot, waarvan circa 240 m2 schuin talud. De verkoopprijs is € 363.800 exclusief BTW (prijspeil 2022). De kavel wordt verkocht op basis van ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. Dus wees er snel bij.

De kavel is inmiddels gereserveerd.

INTERESSE IN DEZE KAVEL?
Je kunt je nog inschrijven als reservekandidaat voor deze kavel via dekavelwinkel@heusden.nl. Vermeld daarin jouw naam met voorletters, achternaam, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Een reservering kost € 500. Dit bedrag wordt bij de aankoop van de grond met de koopsom verrekend.

De aankoop van een kavel is een zorgvuldig proces. Voordat je tot definitieve koop overgaat, wil je natuurlijk precies weten wat er wel en niet mogelijk is. Op het moment dat je een kavel gevonden hebt waarop je je huis wilt bouwen, is het dan ook van belang om snel met de gemeente in gesprek te gaan. Onze MogelijkMakers kunnen je daarbij alles vertellen over wat er wel of eventueel niet mogelijk is op de kavel.

Ook zullen ze je de mogelijkheid bieden om de kavel te reserveren. Dat geeft je 4 maanden de tijd om zaken goed op een rijtje te zetten en te regelen. Om je daarbij op weg te helpen, hebben we in een korte brochure op een rij gezet wat er allemaal komt kijken bij de koop van een kavel in de gemeente Heusden. In de folder lees je de regels en procedures bij het kopen van een kavel.

Folder aankopen bouwkavel

Als we starten met de verkoop van de kavel, dan delen we ook het kavelpaspoort. Dit document geeft een korte beschrijving van de kavel en geeft onder andere een doorkijk naar de inhoud van het bestemmingsplan, de aandachtspunten en de beoogde beeldkwaliteit. Daarnaast delen we dan ook de technische brochure.

Mocht je alvast nadere informatie willen over het bestemmingsplan dan kun je deze raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor deze kavel gelden twee bestemmingsplannen, namelijk ‘Oude Haven, Haarsteeg’ en bestemmingsplan ‘Heusden Buitengebied, 4de herziening’. Samen vormen ze momenteel de vigerende planologische regeling voor de kavel. 

Voor de kavel is een kavelpaspoort opgesteld. Dit document geeft een korte beschrijving van de kavel en geeft onder andere een doorkijk naar de inhoud van het bestemmingsplan, de aandachtspunten en de beoogde beeldkwaliteit. Daarnaast is ook een technische brochure beschikbaar. In deze brochure staat omschreven waar je tijdens het ontwerp van de woning en de bouw rekening mee moet houden. Ook laten we je zien welke keuzes en verantwoordelijkheden je hebt.

> Kavelpaspoort Oude Haven

> Technische brochure Oude Haven