GEERPARK NIEUWE MORGEN FASE 2

Voor de 17 vrije kavels in Geerpark deelgebied Nieuwe Morgen fase 1 was een overweldigende belangstelling. De komende tijd starten we met de voorbereidingen voor de laatste kavels in dit deelgebied Nieuwe Morgen: de allerlaatste fase in Geerpark waarin de Kavelwinkel kavels aanbiedt.

De tweede en laatste fase in dit deelgebied bestaat uit 7 kavels. We verwachten in het eerste kwartaal van 2023 te kunnen starten met de reservering van deze kavels. Ben je benieuwd waar de kavels komen? Hier vind je de globale ligging. De kavels variëren in grootte van circa 480 m2 tot circa 535 m2. De exacte ligging en maten (oppervlakte, breedte en diepte) van de kavels worden bekendgemaakt zodra we daadwerkelijk starten met de verkoop. Daar is nu nog geen verkoopinformatie over beschikbaar. Ook de verkoopprijs is nog niet bekend. We communiceren over de verkoop en de voortgang via de nieuwsbrief van De Kavelwinkel.

Het is op dit moment nog niet mogelijk om je nu al in te schrijven voor een bouwkavel in Geerpark. Dat kan pas als de kavels daadwerkelijk in de verkoop gaan.

¹De globale ligging en de grootte van de kavels is onder voorbehoud. De onderlegger is stedenbouwkundig ook niet up-to-date en is puur indicatief, hier kunnen dus geen rechten aan ontleend worden.