De Kavelwinkel is een initiatief van de gemeente Heusden. Op deze pagina vind je allerlei informatie over bouw- en koopmogelijkheden van kavels. Bouw jij binnenkort hier je droomhuis? 

Zoeken naar een vrije bouwkavel om een droomhuis te (laten) bouwen is doorgaans geen gemakkelijke opgave. Het aanbod is groot en divers en verspreid over veel verschillende websites. De Kavelwinkel bundelt het aanbod van woningbouwkavels uit de gemeente.

Hoewel de Kavelwinkel alleen online bestaat, is persoonlijk advies altijd dichtbij. Heb je een mooi kavel gevonden? Onze MogelijkMakers helpen je graag verder met praktisch advies en ondersteuning.

Advies en begeleiding voor, tijdens en na aankoop

Je bent op zoek naar een nieuw huis. Jouw droomhuis! Het aanbod is groot maar toch zit het huis van jouw dromen daar niet bij. Dan kun je ervoor kiezen om jouw droomhuis zelf te (laten) bouwen. Maar waar moet je dan beginnen? De MogelijkMakers van gemeente Heusden helpen je graag!

De MogelijkMakers kunnen helpen
Zij geven alle informatie die je nodig hebt, bijvoorbeeld over kavels die te koop zijn of te koop komen. Ze geven praktisch advies over wat er komt kijken bij het bouwen van een eigen huis. Van de koopprocedure tot het vergunningtraject. Ze kijken ook graag mee naar jouw woonwensen. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt. De MogelijkMakers geven advies en ondersteunen waar nodig.

Er zijn verschillende prachtige locaties met volop mogelijkheden voor eigenzinnige huizenbouwers in de gemeente Heusden. Heb je interesse? Neem dan contact op met Annemarie Cales via (073) 513 17 89 of per mail op dekavelwinkel@heusden.nl.

In memoriam
Op de foto hieronder staan onze collega's Annemarie (links) en Carola (rechts). Tot ons grote verdriet is Carola eind mei 2023 plotseling overleden. Onze gedachten zijn bij haar man, dochtertje en andere nabestaanden.