Prachtige kavels aan de waterslinger. De kavels in deelplan Morgen ll in Geerpark liggen zowel met de voor- als achterzijde aan de waterslinger en kijken uit op het groen van bomenrijen langs landerijen en sportvelden. De kavels zijn ruim en diep.

Alle kavels zijn verkocht of gereserveerd

Helaas zijn alle kavels in dit deelgebied inmiddels verkocht of gereserveerd. In de toekomst komen er weer nieuwe kavels in de verkoop in Geerpark. Als er nieuwe kavels in de verkoop gaan, wordt dit via de nieuwsbrief van de Kavelwinkel als eerste bekend gemaakt. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via de knop onder deze tekst. 

Voor vragen of interesse kun je contact opnemen met MogelijkMaker Suzanne Hoozemans, Annemarie Cales of Carola Killian via (073) 513 17 89.

Aanmelden algemene nieuwsbrief

Geerpark is geen gewone woonwijk. Je wordt er niet alleen omringd door het groen. Het is ook één van de meest duurzame wijken in de regio en 100% elektrisch. De eerste bewoners voelen zich er al helemaal thuis, samen in een hofje of vrijer op een zelfbouwkavel. Meer weten over Geerpark? Klik op de link hieronder.

www.geerpark.nl

Via onze kavelkaart kun je zien welke kavels er nog beschikbaar zijn. Hier vind je ook het kavelpaspoort. Dit document geeft een korte beschrijving van de kavel en geeft een doorkijk naar de inhoud van het bestemmingsplan, de aandachtspunten en de beoogde beeldkwaliteit.

De aankoop van een kavel is een zorgvuldig proces. Voordat je tot definitieve koop overgaat, wil je natuurlijk precies weten wat er wel en niet mogelijk is. Op het moment dat je een kavel gevonden hebt waarop je je huis wilt bouwen, is het dan ook van belang om snel met de gemeente in gesprek te gaan. Onze MogelijkMakers kunnen je daarbij alles vertellen over wat er wel of eventueel niet mogelijk is op de kavel.

Ook zullen ze je de mogelijkheid bieden om de kavel te reserveren. Dat geeft je 4 maanden de tijd om zaken goed op een rijtje te zetten en te regelen. Om je daarbij op weg te helpen, hebben we in een korte brochure op een rij gezet wat er allemaal komt kijken bij de koop van een kavel in de gemeente Heusden. In de folder lees je de regels en procedures bij het kopen van een kavel.

Folder aankopen bouwkavel