Wil jij landelijk wonen met het centrum van Vlijmen en ‘s-Hertogenbosch dichtbij? Dan heeft deze kavel veel te bieden! Op deze kavel aan de Oude Haven in Haarsteeg mag je één vrijstaande woning bouwen.

Er is een kavel te koop aan de Oude Haven in Haarsteeg. Deze kavel is circa 1310 m2 groot, waarvan circa 240 m2 schuin talud. Volop ruimte dus om jouw droomhuis te realiseren. De verkoopprijs is € 363.800 exclusief BTW (prijspeil 2022).

Eind 2021 is deze kavel te koop aangeboden. Om voor deze kavel in aanmerking te komen was er de mogelijkheid om in te schrijven. Vervolgens is per inschrijving de volgorde van reservering bepaald en daarna is de kavel gereserveerd. Deze reserveringen hebben helaas niet geleid tot een daadwerkelijk verkoop van deze kavel en hierbij wordt de kavel opnieuw in de verkoop gebracht. Meer informatie vind je in het kavelpaspoort en op www.dekavelwinkel.nl.

De kavel wordt verkocht op basis van ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. Dus wees er snel bij.

INTERESSE IN DEZE KAVEL?
Stuur dan een mail naar dekavelwinkel@heusden.nl met daarin vermeld dat je deze kavel wilt reserveren, jouw naam met voorletters, achternaam, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Een reservering kost € 500.Dit bedrag wordt bij de aankoop van de grond met de koopsom verrekend.

22-11-2022

Laatst bijgewerkt op: 22-11-2022