Zwembad Die Heygrave geopend

Nog niet alle activiteiten gaan door

Zwembad Die Heygrave heeft vanaf maandag 18 mei weer haar deuren geopend. Niet alle zwemactiviteiten kunnen dan meteen van start gaan. Hieronder lees je welke activiteiten doorgaan. Kom je naar zwemmen in zwembad Die Heygrave dan gelden er speciale regels. Houd je hier goed aan! Je kunt de regels per activiteit teruglezen op www.zwembaddieheygrave.nl.

Zwemlessen

De kinderen die afzwemmen voor (rood) A, B en C zijn weer gestart met zwemles. De kinderen zwemmen 2 keer per week. Dit zal op de bestaande lesdag zijn en op een andere lesdag. Ouders zijn hiervan op de hoogte gebracht. Wij kiezen hiervoor zodat kinderen de mogelijkheid hebben om voor de zomervakantie af te kunnen zwemmen.  
De kleutergroepen, watergewenning-groepen en de groepen wit, blauw en oranje starten nog niet. Deze groepen starten zodra wij hen verantwoord les kunnen geven. We streven er naar om na de zomervakantie te starten met de lessen.

Banen zwemmen 

Het is weer mogelijk om baantjes te komen zwemmen in het wedstrijdbad. Dit gaat alleen op inschrijving! Hiervoor kun je iedere werkdag tussen 09.00 en 10.00 uur telefonisch contact opnemen met Sportcentrum Die Heygrave op telefoonnummer (073) 649 47 44. Je kunt reserveren voor de lopende week (ma t/m vr). Er mogen maximaal 30 mensen tegelijk komen banen zwemmen. Bekijk de tijden voor het banen zwemmen op www.zwembaddieheygrave.nl.  

Jeugdmiddag

Iedere woensdagmiddag organiseren we weer de jeugdmiddag. Kinderen t/m 12 jaar zijn welkom van 14.30 tot 16.00 uur in het instructie- en wedstrijdbad. Kinderen moeten in het bezit zijn van een A diploma. Ouder(s) / verzorger(s) mogen niet mee naar binnen.  

Overige activiteiten

De startdatum van de overige activiteiten is nog niet bekend. Proef- en/of testlessen komen te vervallen. Houd onze website en online kanalen in de gaten zodat je weet wanneer de overige activiteiten weer starten. Op dit moment kunnen we helaas nog niets zeggen over de wachttijd en startdatum voor inschrijvers van het zwemABC voor de komende periode. 

Uiteraard bekijken wij regelmatig of een eventuele uitbreiding van ons aanbod mogelijk is binnen de geldende maatregelen van de Rijksoverheid en het RIVM. Voor alle updates kun je de website www.zwembaddieheygrave.nl en sociale media kanalen van het zwembad in de gaten houden. Hopelijk tot snel in zwembad Die Heygrave. 

Uitgelicht