Zieken en slachtoffers: we leven mee

In onze gemeente zijn mensen besmet met het Coronavirus. Enkelen van hen liggen op de intensive care en het gaat helemaal niet goed met hen. Helaas hoorden we vandaag dat een van hen is overleden. Dat er mensen in onze gemeente zouden overlijden als gevolg van het Coronavirus, was wel zeker. Dit besef maakt verdrietig en we zouden het liefst aandacht besteden aan iedereen die getroffen wordt door deze crisis.

Omdat de GGD ons niet meer in contact kan brengen met patiënten of nabestaanden, herhalen we bij deze onze oproep contact met ons op te nemen via burgemeester@heusden.nl

Iedere overledene is een verdriet, nooit een getal

Brabant zet zich schrap voor veel sterfgevallen en dan bestaat de kans dat een individueel sterfgeval opgaat in de grotere crisis. Dat een overledene een getal wordt. Dat willen we niet! 
Wij nemen heel graag contact op met nabestaanden om u bij te staan in wat voor u een extra moeilijke tijd is. We kunnen u bellen of een kaartje sturen en doen dat meer dan graag.

Samen door de crisis: samen kunnen we er voor zorgen dat we bij iedere overledene stilstaan. 

 

Ansichtkaart namens het college

(André van Drunen maakte de foto's voor de ansichtkaarten, die we tijdens de Coronacrisis sturen naar hen die daar behoefte aan hebben)

Uitgelicht