Speciaal Corona-spreekuur Drunense huisartsen in Sporthal Dillenburcht

---Bericht van de huisartsen in Drunen---

Gezien de (snelle) verspreiding van het corona virus (COVID-19), hebben alle huisartsen in Drunen besloten om vanaf dinsdag 24 maart de huisartsenzorg op een andere manier in te richten. Dit vraagt van u en van ons als huisartsen, een andere houding in het belang van onze gezondheid. Wij vragen u, om in ons aller belang, aan onderstaande verzoeken gehoor te geven:

  1. Voor informatie adviezen met betrekking tot omgaan met Corona adviezen, kijk op: www.thuisarts.nl of bel het RIVM op 0800-1351.
  2. U wordt gevraagd niet onaangekondigd naar de praktijk te komen, maar eerst telefonisch contact op te nemen met de praktijk.
  3. Er worden alleen afspraken en visites ingepland voor zorgvragen die niet uitgesteld kunnen worden. 
  4. Voor mensen met klachten, passend bij Corona (denk aan hoesten en/of verkoudheid en koorts), kan in overleg met de assistente een afspraak gemaakt worden op een speciaal spreekuur in sporthal “Dillenburcht”. Dit vindt dus niet plaats in uw huisartsenpraktijk. 
  5. Indien er in overleg met de praktijk een afspraak nodig is en u tevens luchtwegklachten heeft, zal er ook een afspraak gemaakt worden in de sporthal Dillenburcht.

Praktische gegevens

  • Sporthal Dillenburcht, Tinie de Munnikstraat 5, 5151 VW Drunen
  • Het spreekuur in sporthal Dillenburcht is alleen toegankelijk voor mensen met een afspraak. Indien noodzakelijk is slechts 1 begeleider toegestaan. 
  • Let op: De ingang bevindt zich bij het parkeerterrein aan de zijde van het park.
  • De uitgang bevindt zich aan de andere zijde van de sporthal. (aan de kant van het gezondheidscentrum)

Wij hopen met deze maatregelen in de huidige situatie gepaste zorg op maat te kunnen leveren. Wij hebben hiervoor uw hulp nodig, onze dank daarvoor. Wij zullen u informeren wanneer wij de zorg in de huisartsenpraktijken verder moeten aanpassen vanwege nieuwe ontwikkelingen. 

Wij wensen u veel sterkte toe in deze roerige tijd. Zorg goed voor uzelf en voor uw naasten. 

Namens alle huisartsenpraktijken van Drunen

Uitgelicht