Noodverordening Veiligheidsregio

Van “blijf thuis” naar “vermijd drukte” – samen krijgen we dat voor elkaar

We zijn met zijn allen – inwoners, ondernemers, verenigingen en stichtingen en gemeente – de stap aan het zetten van het “blijf thuis” van de afgelopen maanden naar “vermijd drukte”. Die stap kunnen we zetten als we ons aan de maatregelen blijven houden en ons gezonde verstand blijven gebruiken. Hoe beter we dit samen volhouden, hoe groter de kans dat we kunnen blijven versoepelen volgens de routekaart die het kabinet op 6 mei presenteerde. We hebben er veel vertrouwen in dat we dit in Heusden samen voor elkaar kunnen krijgen.

Noodverordening Veiligheidsregio Brabant-Noord

Terwijl we uitgaan van de goede intenties van iedereen en we erop vertrouwen dat inwoners en ondernemers zich aan de maatregelen houden, zijn er natuurlijk wel regels om ons daarbij te helpen. Onze Veiligheidsregio heeft daarvoor een noodverordening opgesteld, die lees je hier. Heb je vragen over deze noodverordening of heb je plannen, waarover je wil sparren? Neem dan gerust contact met ons op! Dat kan door een mail te sturen of contact op te nemen met ons Klantcontactcentrum op telefoonnummer (073) 513 17 89.

Samen door de crisis

Het is belangrijk om samen vol te houden. Alleen op die manier is verdere versoepeling mogelijk. Stilstand of terugkeer naar strengere maatregelen zou funest zijn voor veel ondernemers, voor ouderen in verpleeghuizen, voor medewerkers in de zorg en uiteindelijk dus voor ons allemaal.

Routekaart 11 mei

Uitgelicht