Milieustraat tijdelijk ruimer open

Het is heel druk bij de Milieustraat en dat is niet wenselijk vanwege de aangescherpte maatregelen en het belang van afstand houden tegen het Coronavirus. Daarom nogmaals de oproep: kom alleen naar de Milieustraat als het écht moet! Probeer ook zoveel mogelijk gespreid te komen. Dus als het druk is, kom dan een andere keer terug. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de dienstverlening op de Milieustraat door kan gaan!

De openingstijden van de Milieustraat worden tijdelijk verruimd:

  • Dinsdag tot en met vrijdag van 12.30-17.00 uur
  • Zaterdag van 9.00-16.00 uur

Op de Milieustraat gelden regels. Die zijn er voor de gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers. Alleen samen kunnen we de Milieustraat open houden. Dank u voor uw medewerking!

Enkele medewerkers op onze Milieustraat dragen een mondkapje. Zij doen dat om persoonlijke redenen, bijvoorbeeld een partner in een kwetsbare doelgroep of een partner die in de zorg werkt met kwetsbare mensen. Hoewel het dragen van mondkapjes geen beleid van de gemeente is en ze niet nodig zijn als onze medewerkers zich aan de maatregelen van het RIVM houden, snappen we dat deze collega’s ze voor alle zekerheid dragen. Wij rekenen op uw begrip voor hen!

m

 

Uitgelicht