Dienstverlening lukt alleen samen

23 maart 2020 - Tijdens de Coronacrisis willen we onze dienstverlening zo lang mogelijk zo normaal mogelijk laten verlopen. Onze medewerkers werken hier heel hard voor. Ze staan klaar voor u! We hebben echter uw hulp ook nodig. Hebt u (milde) verkoudheidsklachten? Niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten of een verhoging tot 38 graden? Blijf dan thuis! Kom dan niet naar het gemeentehuis in Vlijmen, de Milieustraat of Bijeen in Drunen.

Als u thuis moet blijven, kunt u nog steeds gebruik maken van onze dienstverlening. Veel van onze producten en diensten zijn helemaal of grotendeels online te krijgen. U kunt ook bellen met 073-5131789, dan zoeken we samen naar een oplossing.

Liefst op afspraak
Wij werken graag op afspraak, zeker nu tijdens de Coronacrisis. U kunt een afspraak online maken of hiervoor bellen met 073-5131789. Wij vragen u niet met meer mensen te komen dan nodig. Kom bijvoorbeeld niet met uw hele gezin als alleen een van de ouders een nieuw paspoort nodig heeft.

Maatregelen op onze locaties
Op advies van het RIVM werken we nu bij voorkeur met pinbetalingen. Bij de balies en de receptie van het gemeentehuis in Vlijmen en bij de balie van Bijeen in Drunen gaan we schermen plaatsen, die bijvoorbeeld ook bij supermarkten worden toegepast. Op de Milieustraat zijn 10 voertuigen tegelijk welkom, waarbij per voertuig 1 inzittende mag uitstappen. Onze medewerkers beperken zich tot het geven van afspraken en houden gepast afstand.

Samen door de crisis
Helpt u mee onze dienstverlening gaande te houden? Wanneer onze klanten toch komen ook al zijn ze verkouden, zijn we genoodzaakt hen te weigeren. Ook zullen we dan wellicht onze dienstverlening moeten aanpassen. Dat is niet wat we willen, maar voor de gezondheid van u en onze medewerkers moeten we nu streng zijn. We hopen op uw begrip hiervoor!

Uitgelicht