Post

De gemeente Heusden is altijd op zoek om haar digitale dienstverlening te verbeteren. Zo kunnen wij onze klanten beter helpen, besparen we kosten én houden we rekening met het milieu. Voor het verzenden van de gemeentelijke belastingaanslagen en WOZ-beschikkingen werken we al enkele jaren met een externa partij. Ook andere gemeentelijke post gaan we via deze externe partij verzenden.

Heb je post van de gemeente ontvangen? Dan is daaraan een voorblad toegevoegd waarop staat uitgelegd hoe je kunt kiezen voor post op papier of digitaal. Wil je post van de gemeente gewoon op papier via de post blijven ontvangen dan hoef je niets te doen.
De papieren post van de gemeente kun je ook digitaal inzien. Op het voorblad vind je een PTX-code. Met deze PTX-code kun je de toegezonden stukken digitaal inzien en downloaden.

Bovenaan deze pagina kun je de PTX-code invullen om de papieren post ook digitaal te bekijken.

Wil je voortaan de post alléén digitaal ontvangen? Volg dan de instructies op het bijgevoegde voorblad. Met behulp van de QR-scancode of websitelink én de op het voorblad afgedrukte persoonlijke code, kun je inloggen op een afgeschermde webpagina. Op deze pagina kun je aangeven dat je jouw post voortaan digitaal wilt ontvangen. 

MijnOverheid.nl

Op de landelijke website MijnOverheid.nl kun je ook jouw voorkeur doorgeven. Selecteer de gemeente Heusden als organisatie waarvan je de post in jouw BerichtenBox wilt ontvangen. Hiervoor heb je jouw DigiD code nodig. Op MijnOverheid.nl kun je ook instellen dat je per e-mail wordt geïnformeerd over nieuwe post in jouw Berichtenbox.

Aanslag gemeentelijke belastingen 2022 > Let op! Weergave van een foutief bankrekeningnummer

Onlangs heb je de aanslag gemeentelijke belastingen 2022 ontvangen. Betaal je deze aanslag in één keer via iDeal dan wordt er een foutief bankrekeningnummer getoond (NL80 BNGH 0285 1281 83). Ondanks dat een foutief bankrekening wordt weergegeven kun je wel betalen via de betaalknop op de website of door de QR-code te scannen die je hebt ontvangen op het voorblad behorende bij de aanslag. We hebben gecontroleerd dat de betaling naar het juiste bankrekeningnummer wordt overgemaakt. Dit kun je zelf ook controleren als je de iDeal betaling bevestigd. Het juiste bankrekeningnummer is NL83 BNGH 0285 0429 63, dit bankrekeningnummer staat ook vermeld op de bijlage bij de aanslag.

Het ontvangen en online bekijken van berichten is betrouwbaar en veilig. Alle gegevens worden digitaal versleuteld om ervoor te zorgen dat alleen jij de informatie kunt inzien. Er wordt nooit naar inloggegevens of wachtwoorden gevraagd. Geef deze dus ook nooit aan anderen!

Heb je nog vragen? Neem dan contact met de gemeente Heusden via (073) 513 17 89 of stuur een e-mail naar info@heusden.nl.