Stagemogelijkheden

Een stage of afstudeeropdracht bij de gemeente Heusden? 

Een stage bij onze organisatie bied je de kans een kijkje te nemen in een gemeentelijke organisatie. Je krijgt een goed beeld van waar de gemeente in haar publieke dienstverlening voor staat. Tijdens je stage werk je mee of verricht je onderzoek in de praktijk. Een praktijk die zich bij ons kenmerkt door ontwikkeling, flexibiliteit en klantgerichtheid en allesbehalve saai en stoffig is. Wil je weten hoe onze organisatie eruit ziet? Klik dan hier.

Stagemogelijkheden

We bieden diverse stagemogelijkheden voor scholieren en studenten met verschillende opleidingsachtergronden (VMBO tot en met academisch). Het varieert van een korte snuffelstage en meelopen in de praktijk tot een gericht (afstudeer)onderzoek.
Interesse? Kijk voor de actuele stageplaatsen op www.werkeninnoordoostbrabant.nl

Zoek je een stageopdracht in een andere richting? Ook dan kun je een stageverzoek indienen.  Stuur een bericht naar vacatures@heusden.nl. Het helpt ons om een passende opdracht te vinden als je in je brief aangeeft welke opleiding je volgt, wat de aard van de stage is, je interessegebied, het aantal uur per week en wat de stageduur is. Natuurlijk raken wij geïnteresseerd door een leuke en creatieve motivatie waarom je bij onze organisatie wilt stagelopen.

Stage-entourage

Een stage is bedoeld om ervaring op de te doen bij een organisatie. We begrijpen dat je daarom ook niet exact weet wat er allemaal bij een stage komt kijken. Allerlei praktische zaken zoals het begin van de werkdag, vakantiedagen en de stagevergoeding hebben we daarom voor je op een rijtje gezet bij de stage-entourage.

Uitgelicht