Past Heusden bij jouw ambitie?

Als gemeente creëren we een omgeving waarbinnen burgers, bedrijven en organisaties hun dromen waar kunnen maken. Mits zij bereid zijn hiervoor ook zelf initiatief te tonen en inspanningen te verrichten. Zo is voor iedereen de hoogste mate van ontplooiing mogelijk: Dromen. Doen. Heusden.

HeuseService wordt geleverd door trotse MogelijkMakers

Met plezier en betrokkenheid interesseer jij je dagelijks in de dromen en behoeften van onze collega's en klanten. Zij kunnen rekenen op jouw gedrevenheid en jouw professionaliteit om het contact prettig te laten verlopen. Wat de uitkomst ook is! Samen met klanten en collega's ontdek je graag wat de mogelijkheden zijn om hun dromen waar te maken. De grenzen van de wet bepalen onze speelruimte, de dromen van mensen zijn leidend. Klanten en collega's voelen zch door jou gehoord en geholpen. Je vraagt actief naar hun verwachtingen en maakt die waar, samen met je collega's. In plaats van drempels, zie jij hier mogelijkheden.

Hoe maken we als MogelijkMaker HeuseService waar? Ontmoet onze kernwaarden:

Wij zijn MogelijkMakers. Wij stellen de klant centraal, gaan de dialoog aan, werken samen, spreken aan en nemen verantwoordelijkheid. Leer meer over de MogelijkMakers in het MogelijkMakerspaspoort!