Trouwlocatie

Elkaar het ja-woord geven is hét belangrijkste onderdeel van de dag. Zoek daarom de trouwlocatie van jullie dromen. Welke locatie spreekt jullie het meest aan? Welke past het meest bij jullie? Zoeken jullie iets romantisch, iets moderns, of iets spectaculairs? In de gemeente Heusden hebben jullie de keuze uit verschillende trouwlocaties:

Trouwen op een andere locatie in de gemeente Heusden is ook mogelijk.
De gemeente kan op aanvraag permanente trouwlocaties aanwijzen, bijvoorbeeld aan horecagelegenheden, musea en monumenten. Er is een aantal permanente huwelijkslocaties aangewezen:

Eenmalige trouwlocatie 
De gemeente kan op schriftelijke aanvraag, (College van B&W, Postbus 41, 5250 AA Vlijmen), eenmalige trouwlocaties aanwijzen. Bijvoorbeeld uw achtertuin of restaurant op de hoek. Geeft u in uw verzoek duidelijk de locatie en/of het adres en het te verwachten aantal gasten aan. De kosten voor het in behandeling nemen van uw verzoek bedragen € 355. 

Permanente trouwlocatie 
Heeft u een locatie die u aan wilt melden als permanente trouwlocatie zodat er meerdere huwelijksvoltrekkingen plaats kunnen vinden? Bijvoorbeeld een horecagelegenheid, museum of monument? U kunt uw verzoek hiervoor indienen bij het College van B&W, Postbus 41, 5250 AA Vlijmen. De kosten voor het in behandeling nemen van uw verzoek bedragen € 498.

Veel succes met het vinden van een bijzondere en romantische trouwlocatie!

Uitgelicht