Dromen. Doen. Heusden.-dag 2017

2017 is een bijzonder jaar. De gemeente Heusden bestaat twintig jaar en het merk Dromen. Doen. Heusden. bestaat vijf jaar. De jaarlijkse Dromen. Doen. Heusden.-dag wordt daarom groots opgezet. Dit jaar gaan we naar alle elf kernen. Waar Friesland al jaren wacht op haar Elf Steden Tocht organiseert Heusden in 2017 haar eigen Elf Kernen Tocht.

Hop-on hop-off bussen
In alle elf kernen vinden op 2 april activiteiten plaats. De gemeente Heusden verzorgt ‘hop-on hop-off bussen’, die de hele dag bezoekers rondrijden langs alle feestelijkheden. Met een routekaart op zak kun je ook op eigen gelegenheid op pad. In iedere kern is er een opvallende stempelpost als toegangspoort tot de activiteiten. De gemeente Heusden is de gemeente voor doeners met een droom en op 2 april 2017 presenteren al die doeners zich in de hele gemeente met afwisselende programma’s met voor elk wat wils!

Heusden Ontmoet
Dat is het thema dit jaar. Heusden: dat zijn wij allemaal. Elf kernen waar ontzettend veel energie zit. Die komt zondag 2 april tot explosie als alle Heusdenaren zich aan elkaar presenteren én bij elkaar op bezoek gaan. De voorbereidingen voor al deze ontmoetingen zijn in volle gang. 

Kies de Droom en Doeners van 2016! 
Op 2 april maken we de Droom, de Doeners (in de categorieën sporter, vrijwilliger en ondernemer) en de Heusdenaar van het jaar 2016 bekend.  Tot 13 maart kon er genomineerd worden. Vanaf 16 maart kunt u – tot 30 maart – uw stem uitbrengen op de genomineerden voor de Droom en de Doeners van 2016. Het college van Heusden kiest de Heusdenaar van het Jaar.
Er kan gestemd worden op:

Save the date: 2 april 2017
De komende weken communiceren we over het programma, de activiteiten en de nominaties voor Droom, Doeners en Heusdenaar van het Jaar. Maar 2 april 2017 kan alvast met stip in de agenda worden genoteerd. We trappen op die dag om 11.00 uur af in Drunen, Raadhuisplein, waar door burgemeester Hamming het startschot voor deze dag wordt gegeven.

Fotowedstrijd 
Natuurlijk laat jij jouw fotocamera niet thuis! Zo’n mooi evenement vraagt er immers om, om op de gevoelige plaat te worden vastgelegd. Wij dagen je uit om dit evenement in één treffend beeld te vangen. 
Uit alle mooie foto’s kiest een deskundige jury drie winnaars. Zij krijgen een fraaie afdruk van een foto naar keuze. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Wat moet je doen:

  • Selecteer je mooiste foto (je mag slechts één foto insturen) en geef deze de titel ‘DDHdag17 + jouw voor en achternaam;
  • Mail deze naar Communicatie@heusden.nl en vermeld s.v.p. naam, adres, woonplaats, locatie van de foto en eventueel een toelichting;
  • Inzenden is mogelijk tot 4 april 2017.

Voorwaarden voor deelname:

  • Eventuele personen op de foto hebben ingestemd met het gebruik van de foto;
  • Je stemt er mee in dat de gemeente Heusden de foto onbeperkt mag gebruiken voor communicatiedoeleinden. 

Uitgelicht

DDH-dag17 - programmainfo per kern