Financiële ondersteuning

Alle subsidies en regelingen voor ondernemers.

Heeft u grootse plannen voor uw bedrijf en heeft u daarvoor geld nodig? Dan kunt u natuurlijk naar de bank gaan of u kunt op zoek gaan naar investereerders. Maar heeft u ook wel eens aan subsidie gedacht? Subsidies en fiscale regelingen kunnen net dat financiële steuntje geven om uw plannen daadwerkelijk te realiseren. Een overzicht van de meest interessante regelingen voor ondernemers vindt u op de website van de Kamer van Koophandel.

Op de website Ondernemersplein vindt u ook een overzicht van alle subsidies en regelingen voor ondernemers. De regelingen zijn afkomstig van het Rijk, provincies en de Europese Unie.

Help een bedrijf
Financiële steun kan ook gevonden worden in initiatieven zoals ‘155 help een bedrijf’. De gemeente Heusden en het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK) hebben sinds medio mei 2016 dit noodloket voor lokale ondernemers geopend. Ondernemers uit de gemeente Heusden, waarvan de continuïteit van hun onderneming in het geding is of andere vragen hebben op het gebied van commercie en/of bedrijfsvoering, kunnen voor meer informatie kosteloos contact opnemen met ‘155-Help-een-bedrijf’. Dit kan tijdens kantooruren op het telefoonnummer (088) 999 0 155, of 24 uur per dag via de website van ‘155-Help-een-bedrijf’. Hier vindt u meer informatie, waaronder een checklist om te kijken of 155 voor uw onderneming van toepassing is.

 

Uitgelicht