Ondernemen

De gemeente Heusden - onderdeel van De Langstraat - kent een grote diversiteit aan bedrijvigheid. Als echte Langstraters hebben de ondernemers en inwoners geleerd flexibel om te gaan met veranderingen. Het vermogen om te innoveren en bedreigingen om te zetten in kansen zit hen in het bloed. Dat maakt de ondernemers in Heusden weerbaar en veerkrachtig, wat bijdraagt aan een stabiele economie.

 • Bedrijventerreinen

  31 augustus 2017De gemeente Heusden telt meerdere bedrijventerreinen. Terreinen met vaak een heel eigen karakter, maar stuk voor stuk met veel voorzieningen. Sommigen van deze bedrijventerreinen zijn nog in ontwikkeling en bieden ruimte voor nieuwe bedrijven. Voor uitgebreide informatie kunt u terecht op onze website Bedrijfskavelsheusden.nl

 • Financiële ondersteuning

  31 augustus 2017Alle subsidies en regelingen voor ondernemers.

 • Een bedrijf starten, wijzigen of uitbreiden?

  19 september 2017Als u een eigen onderneming wilt beginnen, komt er heel wat op u af. Denk aan inschrijving bij de Kamer van Koophandel, het regelen van bankzaken en het drukken van handelsdrukwerk. U krijgt ook te maken met een aantal regels van de overheid.

 • Inkoopbeleid

  12 juli 2016Sociale, duurzaamheids- en werkgelegenheidscriteria spelen een belangrijke rol bij de inkoopactiviteiten van de gemeente Heusden.

Uitgelicht