Werken bij Heusden?

Wij zoeken nieuwe collega-MogelijkMakers voor vier leuke vacatures.

Ben jij onze nieuwe collega die buiten met zijn of haar handen wil werken? We zoeken een medewerker Wijkteam Buitendienst. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de plantsoenen in de wijken er keurig bij liggen. Als het buiten vriest, sta je vroeg op om zout mee te strooien. Als je ook nog in onze gemeente woont, dan is dat helemaal mooi! Wil je meer weten en solliciteren ga dan snel naar www.werkeninnoordoostbrabant.nl. Je kunt tot 2 maart 2020 reageren. 

v

We hebben ook deze vacatures:

  • Bouwplantoetser/Vergunningverlener bouwen
  • Vergunningverlener APV/Bijzondere wetten
  • Medewerker riool- en wegbeheer.

Je kunt op deze drie vacatures tot 20 februari 2020 reageren via: www.werkeninnoordoostbrabant.nl. Hier vind je alle informatie over deze banen. Ook maak je er makkelijk een zoekprofiel aan om op de hoogte te blijven van de laatste vacatures!

Als je bij de gemeente Heusden werkt ben je geen ambtenaar maar MogelijkMaker! Met plezier en betrokkenheid interesseer jij je dagelijks in de dromen en behoeften van onze inwoners, ondernemers en verenigingen en stichtingen. Zij kunnen rekenen op jouw gedrevenheid en jouw professionaliteit om het contact prettig te laten verlopen. Wat de uitkomst ook is! Samen met klanten en collega's ontdek je graag wat de mogelijkheden zijn om hun dromen waar te maken.

Uitgelicht