Gemeentelijk Verkeer- en Vervoersplan

Het komende jaar gaat de Gemeente Heusden aan de slag met een nieuwe gemeentelijk verkeer en vervoerplan, kortweg GVVP. Met dit plan geven we antwoord op de verschillende thema’s die spelen binnen de gemeente.

Veiligheid, beweging, uitstoot, bereikbaarheid, economie… Mobiliteit heeft vele gezichten. Met het gemeentelijk verkeer- en vervoerplan geven we mobiliteit in Heusden een eigen gezicht.

Als gemeente hebben we uw hulp hard nodig. Als bewoners, ondernemer of maatschappelijke organisaties weet u immers als geen ander wat goed is voor de dorpen in onze gemeente. Het komende jaar zullen daarom op verschillende momenten aan u vragen om met ons mee te denken en te werken.

Doe jij met ons mee!?

Op deze webpagina treft u de komende tijd alle actuele informatie aan over het GVVP. Check daarom regelmatig deze pagina en raadpleeg in de rechterkolom de aanvullende informatie over het GVVP.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het GVVP of heeft u hierover vragen? Neem contact op met de gemeente Heusden, telefoon (073) 5131 789. Een e-mail sturen kan ook: info@heusden.nl.

Uitgelicht