Doenertjes met een droom! Gezocht: twee jeugdburgemeesters

Wij zoeken Heusdense kinderen die niet op hun mondje zijn gevallen en het leuk vinden om met of namens de burgemeester de gemeente te vertegenwoordigen bij evenementen, herdenkingen en bijzondere ontvangsten.

Denk bijvoorbeeld aan de opening van de Koningsspelen, Dodenherdenking, ontvangst van Sinterklaas en de sleuteloverdracht aan de carnavalsprinsen.

Woon jij in de gemeente Heusden, zit je in groep 7 van een basisschool of school voor speciaal onderwijs? Ben je enthousiast en niet bang om voor grote groepen mensen te staan én kun je dan ook nog deze groep mensen toespreken? Dan ben jij een van de jeugdburgemeesters die wij zoeken voor 2020!


Solliciteer!                                                                                          

Vraag aan je ouders of je mag solliciteren en schrijf een brief aan de burgemeester van Heusden waarin je uitlegt waarom jij nou juist de burgemeester kan helpen bij haar bij werk. Laat je ouders de brief ook ondertekenen en stuur deze op vóór 27 november 2019 naar gemeente Heusden, Postbus 41, 5250 AA Vlijmen. Mailen mag ook naar jeugdburgemeester@heusden.nl.

Alle kinderen die solliciteren mogen op woensdag 11 december 2019 op het gemeentehuis in Vlijmen hun sollicitatie toelichten.

Uitgelicht