De tuin van Brabant

Er is een nieuwe website live ter promotie van toeristisch De Langstraat. Tijdens deze Coronacrisis is het nog niet altijd mogelijk om van alles te bezoeken of met grotere groepen bij elkaar te komen. Het is belangrijk dat we drukte op straat, in dorpen of toeristische trekpleisters vermijden.

De Langstraat is de groene vrijetijdsregio met naast grote toeristische trekkers als vestingstad Heusden, Efteling en Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen talrijke unieke parels, die een bezoek meer dan waard zijn. Dé streek waar een gemoedelijke sfeer, samenzijn en vermaak centraal staan. De Langstraat vormt de ideale familietuin, waar families en vrienden bij elkaar komen, plezier maken en ontspannen met elkaar. De tuin als ontmoetingsplek staat symbool voor de regio. Je kunt De Langstraat wel de tuin van Brabant noemen!

In de toekomst -uiteraard rekening houdend met de Corona-maatregelen- willen we meer toeristen naar De Langstraat trekken daarom is de website bezoekdelangstraat.nl gelanceerd. Op deze nieuwe website vind je het complete aanbod van horeca- en recreatieadressen, leuke winkeltjes, bijzondere uitkijkpunten, enzovoorts. Ook voor de evenementenkalender moet je hier zijn. Die is nu uiteraard nog niet heel rijkelijk gevuld. Ook aan buitenlandse gasten is gedacht; via de url’s visitdelangstraat.com en besuchdelangstraat.de.

Meedoen?
Ben je recreatieondernemer en kom je jouw bedrijf niet tegen op de website? Neem dan contact op via info@rbtdelangstraat.nl of 085-008763. Zodra er evenementen georganiseerd mogen worden kun je deze aanmelden op de bezoekdelangstraat.nl.

De lancering van de nieuwe website is reden om de vlag uit te hangen. De vlaggen zijn te zien aan de Steenweg in Oudheusden:

t

 

 

 

 

 

 

Uitgelicht