Geerpark ‘denkt om’ met bijzondere woonmarkt

Wie interesse heeft in een van de fraaie woningen of kavels in Morgenrood of Tot Morgen die onlangs in de (voor)verkoop zijn gegaan, zou ongetwijfeld een bezoek brengen aan de woonmarkt in Geerpark op zaterdag 16 mei. Nu dat fysiek vanwege de coronacrisis niet mogelijk is, draaien wij het om: we komen online naar jou toe!

86 woningen en 26 kavels

In Morgenrood biedt Van De Ven Bouw en Ontwikkeling BV 48 woningen aan. Naast rijwoningen zijn er ook mooie twee-onder-een-kap woningen. Allemaal worden ze volgens het MorgenWonen-concept helemaal woonklaar gebouwd. Vorige week startte de pre-sale van de 38 woningen in Tot Morgen. Geerpark BV (een samenwerkingsverband van Janssen de Jong Projectontwikkeling en Hendriks Coppelmans Ontwikkeling) ontwikkelt daar hoek- en tussenwoningen, boven- en benedenwoningen, twee-onder-een-kap en patio’s in modern-landelijke stijl. Allemaal gasloos en nul-op-de-meter. 16 mei start de verkoop. Voor wie liever zelf zijn droomhuis bouwt in Tot Morgen: ook de Kavelwinkel zat niet stil. Op 7 mei gingen 26 kavels in verkoop. Een unieke kans om geheel naar eigen wens te wonen op een exclusieve plek, omringd door veel groen en water. De kavels grenzen grotendeels aan de Waterslinger en variëren van zo’n 350 tot 570m2.

Programma

Tijdens de online woonmarkt presenteren de drie partijen onder andere met video’s het totale aanbod van nieuwe woningen en kavels. Je kunt de markt tussen 11.00 en 13.00 uur bezoeken via www.geerpark.nl. Daar komt een speciale pagina met alle informatie én je kunt direct (online) in gesprek om de antwoorden op je vragen te krijgen. Kijk voor meer informatie op: www.morgenwoneninvlijmen.nl, www.totmorgengeerpark.nl en www.dekavelwinkel.nl.

In Geerpark word je omringd door het groen. Het is een heerlijke plek om thuis te komen na een drukke dag werken. Of om lekker te wandelen, ontspannen en de natuur te ontdekken, in en om de wijk. Kinderen struinen over het laarzenpad, zoeken beestjes in de waterslinger en snoepen van het fruit uit de boomgaard. Spelen is er een echt avontuur. Geerprk is geen gewone woonwijk. Maar één van de meest duurzame van Nederland en 100% elektrisch. De woningen zijn comfortabel en energiezuinig, met mooie duurzame materialen en zonnepanelen op het dak. Volledig gebouwd voor de toekomst. Met voorzieningen dichtbij, in het dorp Vlijmen en in Den Bosch om de hoek. De eerste bewoners voelen zich er al helemaal thuis, samen in een hofje of vrijer op een zelfbouwkavel. Meer weten? Kijk op www.geerpark.nl, www.facebook.com/geerpark of volg ons via twitter (@geerpark).

Kavelwinkel Tot Morgen Van de Ven

 

Uitgelicht